Bende çok istiyorum.Geçen hafta eşime söyledim.
Hem yakın hemde çok uçuk fiyatlar olmamalı.
Birde ayarlayıp gitmekte fayda var.Oraya gidip birde yer bulamayıp hayel kırıklıgı olmasın.
Bende çok istiyorum.Geçen hafta eşime söyledim.
Hem yakın hemde çok uçuk fiyatlar olmamalı.
Birde ayarlayıp gitmekte fayda var.Oraya gidip birde yer bulamayıp hayel kırıklıgı olmasın.
Maşukiye Sapanca tarafında ama kalacak yerler var mı bilmem.
ağva tarafında bungalov tipi evlerde tatil keyfi iyi olur aslında.
gece kamp ateşi falan...
Ataberkcan, şu ağvadaki bungalow tipi evlerin telefonu var mıydı acep
Eğer kızımı bırakacak biyer bulursak hani belki biz de eşimle 2 şişe kırmızı şarabımızla giderik diyüüürdümmm
Kar istiyorsan yakın olarak abant olabilir ama bayramda hem pahalı hem kalabalıktır.Biz yakın olduğu için Ağvayı tercih ediyoruz genelde.Nehir kenarı bubgalo evler süper oluyor.Bİde yine ağvaya yakın deniz kenarı woddy vill di sanırım hoş bir yer var.
Polenezköyde uygun pansiyonlar var birde orada Leonardo diye şömineli süper bir restoran orasıda romantik ve hoş.Umarım gerçekleştirirsiniz bunu harika olacağına eminim.
Sapancayı bir düşün.Göl manzarası harikadır.
http://www.yigitpansiyon.com/
Al sana bir yer adresi vereyim.Göl manzarasına burdan bakabilirsin.
Yiğit pansiyonu aradım sitesindeki resimlerden fena bir yer değil ama tam hayal ettiğim gibi bir yer değil. Ben şölee şömine başında eşimle şarap yudumlarken hayal etmiştim kendimi. Birde fiyat çok ucuz geldi bana bu kadar düşük fiyat olunca düşündürdü beni. İki kişi sadece konaklama 40.00.-YTL yemek dışarıda yenecek,yakınlarında göl çevresinde restorantlar varmış. Sapanca gölüne 100m. uzaklıkta imiş.sozhan yazdı:
http://www.yigitpansiyon.com/
Al sana bir yer adresi vereyim.Göl manzarasına burdan bakabilirsin.
arkadaşlar,sapanca ve maşukiye tarafları(çok giden biri olarak yazıyorum)günübirlik geziler için daha iyi.maşukiyede kalınacak yerlerde (ki genelde tutucu aileler kaldığı için)alkol alamaz ve eğlenemezsiniz.
sapancada da dedeman harici yerler çok aileye uygun değildir.
yinede ağva ve kar tepe önerimi yineliyor,abanttada mutlaka kalabalık olmayan bir dönemde gidin diyorum.polonezköy önerisi veren arkadaşlar haklı ama öneri isteyen arkadaşımız birde uygun demişti diye hatırlıyorum.
elif
iyi bir tatil yapabilmeniz için neçok uğraştım(3 yazı)herhalde bunun altında çocuksuz tatile ihtiyacım yatıyor.
woodyville'de iki sene önce yazın bir gece kaldık. Çok kötü ve haketmediği kadar pahalıydı. 3-5 metrekare bir oda, dandik bir banyo, bi sürü para. Ayrıca kışın hayal ettiğin bir yere benzeyeceğini sanmam.