Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.

Salgın varmış:(

Kıvanç'ın yuva arkadaşlarının annelerinden 2 siyle hala görüşüyoruz, nerdeyse 7 sene olmuş.

İkisi de geçen sene 2. çocuklarını da kucaklarına aldılar. Henüz 14 aylık iki bebek ve ikisi de hastanede yatıyor.

Birisi alerjik bronşit ve sürekli buhar tedavisi görerek 1 hafta yattı, haftasonu ziyarete gittim, gerçekten hasta bebekleri görmek ve imkansızlıklarla dolu hastane ortamı anlatılır gibi değil

Dün akşam ziyaret ettiğim arkadaşımı aradım kız nasıl oldu demek için, ama diğer arkadaşımın oğlunu da yatırmışlar. (Bu arada ikisi aynı kreşe gitmiyor, birlikte zaman da geçirmiyorlar)Onu da zatüre ve menenjit teşhisiyle yatırmışlar Arkadaşım, doktorlar salgın var diye kendi aralarında konuşuyordu diyor.

Çok üzüldüm çok , o küçücük bedenlere hortumlar, serumlar bağlı, sessiz sakin yatıyorlar ve vücutları iğne delikleri ile dolu

Başka bebeklerde vardı onları hiç anlatmiim

Allah tüm çocuklara şifa versin

Re: Salgın varmış:(

nurk yazdı:
    Kıvanç'ın yuva arkadaşlarının annelerinden 2 siyle hala görüşüyoruz, nerdeyse 7 sene olmuş.

İkisi de geçen sene 2. çocuklarını da kucaklarına aldılar. Henüz 14 aylık iki bebek ve ikisi de hastanede yatıyor.

Birisi alerjik bronşit ve sürekli buhar tedavisi görerek 1 hafta yattı, haftasonu ziyarete gittim, gerçekten hasta bebekleri görmek ve imkansızlıklarla dolu hastane ortamı anlatılır gibi değil

Dün akşam ziyaret ettiğim arkadaşımı aradım kız nasıl oldu demek için, ama diğer arkadaşımın oğlunu da yatırmışlar. (Bu arada ikisi aynı kreşe gitmiyor, birlikte zaman da geçirmiyorlar)Onu da zatüre ve menenjit teşhisiyle yatırmışlar Arkadaşım, doktorlar salgın var diye kendi aralarında konuşuyordu diyor.

Çok üzüldüm çok , o küçücük bedenlere hortumlar, serumlar bağlı, sessiz sakin yatıyorlar ve vücutları iğne delikleri ile dolu

Başka bebeklerde vardı onları hiç anlatmiim

Allah tüm çocuklara şifa versin

Amin canım.. Allahım tüm çocuklara şifa versin, hepsini korusun inşaallah..

Aynı şeyi geçen hafta bende söylemiştim,Melis ve Ayşimanın gittiği yuvadada Göz nezlesi salgını vardı,tam bizimkilere birşey olmadı derken,Melis göz nezlesi oldu
    O akşam gittiğimiz doktor söylemişti,salgın var böyle giderse daha kötü olacak,çocuğunuzu mümkünse evden çıkarmayın falan demişti günde 15 çocuğa bakan doktorlar 40 çocuğa bakmaya başlamış..
    Biz Melisi 1 haftadır yuvaya göndermiyoruz,ama perşembe mecburen başlayacak yine..

Birde doktor,çocukları daha temiz tutun demişti,her akşam banyo,daha sık el yıkama,kağıt havlu kullanma vb..

Biz yeni kurtulduk gibi,( alerjik bronşit, sinüzit herşey çıktı kızımda)...yinede çok endişe verici bir durum,hiç rahat değilim çünkü mecburen gönderiyorum okuluna... Allahım tüm çocukları korusun.

benimkiler hasta
    evden sadece hava almak icin cikiyorlar..krese gitmiyorlar???

10 gunu gecti geceleri bi emir e bi ece ye kosturuyorum..

Benim kızımda hasta( dün okuldan aradılar apartopar okula gittim.Kulağım ağırıyor diye ağlamış.Gittiğimde iyiydi.Ama ben yine alıp eve gittim.Kulağının ağrısı geçmişti.Grip olmuş o nedenle ağrı oldu sanırım.Gece ilaç içirip yatırdım.Bir problem olmadı.sabahta iyi olduğunu görünce okula götürdüm.Gripli şimdi.tam düzelemedi bir türlü.Allah tüm çocuklara şifa versin

7. Re: Salgın varmış:(

merhaba
    benim oğlum da alerjik bronşit ve 7 yaşında.yaklaşık 2 yıldır hasta.kızınızın tedavisiyle ilgili hangi aşamalardan geçtiniz karşılaştırmak isterim.bu siteye yeni katıldım.
    görüşmek dileğiyle
    arzu

8. Re: Salgın varmış:(

hicran hanım merhabalar.geçen gün yazınızda yahoo da alerjikcocuklarla ilgili gruba katıldığınızı yazmıştınız.ben nette daha yeniyim.yahoo ya girdim ama başarılı olamadım.bana yol gösterirseniz çok sevinirim.
    sevgiler
    arzu

9. Re: Salgın varmış:(

oncelıkle gecmıs olsun.kızımla gecen sene cok ugrastık bu konuda.henuz daha baslangıcında oldugumuz ıcın bızımkı cabuk atlattı bu hastalıgı...bu sene kısın basında tekrar baslıyor gıbı oldu fakat dr.muzun verdıgı bagısıklık sıstemını kuvvetlendırıcı ılac sayesınde (tamamen bıtkısel)sıfa bulduk.allaha cok sukur yaklasık 2 aydır cok rahatız.ılac ısmı vermek yasak oldugundan veremıyorum ama dr.unuz bu konuda sıze yardımcı olabılır.