yok Hülya cim iste onu yapmiyorum ütü de yaparsam ben kapütülasyon
sadece gömlek gibi gerekli olanlar kis icin. haklisin kisliklar cok yer kapliyor ve dag gibi insani gicik ediyor.
yok Hülya cim iste onu yapmiyorum ütü de yaparsam ben kapütülasyon
sadece gömlek gibi gerekli olanlar kis icin. haklisin kisliklar cok yer kapliyor ve dag gibi insani gicik ediyor.
gunde bır defa kesınn
Günde en az bir kez çalıştırıyorum.En çokta kızımın sonra eşimin, en az benim))
Ha sedece çamaşır makinasıda değil bulaşık makinasıda 3 kişi olmamıza rağmen akşama kadar tepeleme doluyor.Bende bunu anlayamıyorum)Nasıl bu kadar bulaşık çıkartabiliyorum diye.En ağır geleni de bulaşık makinasını boşaltıp, yerleştirmek oluyor..
ah desenize hepimiz ayni dertten muzdaripiz. Benimde günde minimum iki defa döner makinem. Bence sorun bu degil aslinda, biriken ütü daglari beni cildirtiyor. Her seferinde ütülemeden yikamiyacagim diyorum ama her seferinde yine yeniliyorum ve gittikce büyüyen ütü daglari yeter artik dedirtince dikilip iki saat ütü yaptigim coooook olur benim
PINAR )
hatirladim da hamileyken daha bir gicik su bulasik makinasi degil mi?
egilip kalkmak zaten eziyet birde aksi gibi hep birseyler ya düser yada elinden kayar insanin.
Sibel, hiç sorma
Eğer Ceylin yanımdaysa daha da bir zor.Kapağın üstüne çıkar yerleştirdiklerimi tekrardan atar, ya da elinde ne varsa sıkıştırmaya çalışır.Karnım burnumda zaten eğilip, doğrulamıyorum.Off ki off yani))
Ben biriktiriyorum ve hafta sonlari yikiyorum camasirlari.. fazla sorunum yok camasirla..
Ben su bulasik makinesinesinir oluyorm, 3 kisi oldugumuz halde nasil bu kadar cabuk doluyor birde bosaltmasi yok muuuuuuu..
Bosaltsin diye ben kadin bile tutarim herhalde zengin olunca
Bulaşık, çamaşır, ütü... Hepsinden nefret ediyorum! :-x
Haftada 3 yada 4 defa yıkıyorum.Üç kişilik çamaşır yıkıyorum.Başak yuvadan eve dönünce boya lekesiydi,hamur lekesiydi derken lekeli çamaşırlar makina yolunu tutuyor.
çok tanıdık geldi sibel...her gün en az 1 bazen 2 makine çamaşır yıkanır bizim evde...üstelik ben öyle fazla abartmadığım halde...2 çocuk bir kayınbirader, ben eşim....
yetiyor zaten..birde ben herkesin çasmaşırını ayrı yıkarım.. çocukların ayrı... faruk'la benim beraber.. Ademin ayrı..(kayınbirader.) doğal olarak beyazlar yıkanacaksa ayrı ayrı hesapla yani...3 günde bir sofra örtüleri..(her yemekten sonra kirliye gittikleri ve onlar da ayrı yıkandığı için...)
ama ben hiç daralmıyorum.. (ne de olsa ütüleyip kaldıran ben değilim)) darısı sizlerin başına...
sevgiler