zerriin bizde bugun oglusla disari ciktik icim acildi nasil guzel suslu puslu kurabiyeler,cikolatalar
ama ben en azindan yeni yila yine tombik girmesem diyom.hayal ediyom yani.
donutin yanina kahvede yap ve keyifle ye he mi
zerriin bizde bugun oglusla disari ciktik icim acildi nasil guzel suslu puslu kurabiyeler,cikolatalar
ama ben en azindan yeni yila yine tombik girmesem diyom.hayal ediyom yani.
donutin yanina kahvede yap ve keyifle ye he mi
FUSUN GEL BERABER YIYELIM KOYUYORUM OTAMATIGE KAHVEYI HADI BUYUR GEL...
fusun su karbonhidrat diyetini bir ara bende denedim ama yuzumde asiri sivilce cikmisti cok karbonhidrattan dikkat et emi seker......
caniiim saol..
ama bu az karbonhidratli zerrincim.eger cok karbonhidrattan olsa benim heryerim sivilce olmaliydi simcik
Ahhh ahh şu kilolar .Yaa ben ne zaman yiycem yiycem ama kilo almıyacağım :-x Cevaplarınızı duyuyorum jiçbir zaman :-x :-x
Bu zamana kadar yapmaya çalıştığım yağ yakma diyeti ve lahana diyeti(ki hatırlarsanız diyeti ben değiştirip içine pizza, kuruyemi,ş ve içkiyi de ilave ederek lahana diyetine ayrı bir tat getirmiştim)
Sonuç istediğim gibi olmadı evet biraz verdim ama biraz.Aslında her zaman ki yediğimizin yarısını yemeğe alışırsak senede 10 küsür kilo veririmiiz.
Hadi bari az yemeğe başlayalım birbirimizi destekleyelim, kulup kuralım
Yarısını yeiyerek kilo verenler kulubu
zaten en buyuk yanlis cok sey beklemek ve cabuk beklemek.
dusunsene birak haftada 1 kiloyu ayda 1/2 kilo bile verse insanyilda 6 kilo ederki hic zorlanmadan verilebilecek bir kilo.
ama hep sIKI diyetler ardindan sagliksiz duzene donus cikmaz haline sokuyor isi.
sakince dogru yemeyi ogrenmek lazim ama nasi nasi nasi???
zaten bir şu yemek işini halettsekkkkk ah ahhhhhhhhhhh......... :-x :-x :-x
Bundan sonra bol su içmeye, yemek istediğimiz ne ise yarısını (çok sevdiğimiz ise 3/4 ünü ) yemeye, hamur işi, ekmek gibi gıdaları mümkün olduüu kadar azaltmaya hatta yok etmete bunların yerine meyva, sebze yemeye var mısınız?
Hadi kızlar kendimizi gaza getirelim.
ınnnnnnnnnnınnnnnnnnnnnnnnn RRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrr
heh heh heeee ben byuk konusmiim pek cok kereler toplu diyet denemelerim oldu burada,basarisiz oldu.
ben bireysel takiliiim
Fusunum bosver sen boylede gozelsin canimcim. Hani "kor " bir uye olarak gorevimi yerine getireyim dedimdi de.
Simcik bak, benim sana bir onerim olacak. Sen en iyisi bir sene daha bekle. O zaman beraber baslayalim.Sonra en az kilo kaybedene ceza veririz. Ha niye bir sene diye soracaksin simdi(sormadiysan da sor .E sor hadi bekliyom )
Hani ben oglani doguracam ya, e birde emzirme meselesi falan var, o da en az bir sene ceker....Bu da demek oluyor ki sen en iyisi bir sene daha tadini cikar su kilolarin.. Oki mi canimcim..
Imza;
vefali kor..
Füsun'cum 3 haftadır diyetteyim, 6.5 kg verdim. Aslında diyetisyenin planı ayda 6 kg ama, ben biraz hızlı verdim, hızımı kesmek için bi kaç şey daha yememe izin verdi
Hem hiç aç kalmıyorum hem de kilo veriyorum, çoğu şey de yasak değil Ama bugün, Kızıltoprak'da bi pastanenin camında odun ateşinde çay kurabiyesi yazıyodu, canım ondan çekti