Evet benim diş drumda fırçanın üst yüzeyini dolduracak kadar diş macunu kullanmanın keseme zarardan başka bir şey olmadığını söylemişti.Nohut büyüklüğü yeterde artar demişti..
Evet benim diş drumda fırçanın üst yüzeyini dolduracak kadar diş macunu kullanmanın keseme zarardan başka bir şey olmadığını söylemişti.Nohut büyüklüğü yeterde artar demişti..
3 korner 1 penaltı ne demek?
Bildiğim kadarıyla eskiden 3 korner olduğunda bir penaltı kazanmış oluyordun ..
Mahallede sokakta, iki kaldırım taşından kale yapılan maçlarda korner pek cazip gelmezdi. Havadan gelen top, direktendi, dışardandı, yok goldü diye tartışılıp durulurdu. Bu yüzden kornerler aut olarak kullanılır, ama bir yandan da sayılırdı. 3 korner yerine 1 penaltı atılırdı.nerdogan yazdı:
3 korner 1 penaltı ne demek?
atardım yani
bunu duyduğuma sevindim hatta hemen çıtlattım
Bende çok yaparım,rahatladım sayende.beyhan_cesme yazdı:
Ben kendimi bildim bileli parmaklarımı çıtlatırım.Her zaman çevremden ters tepki almışımdır.Yaşlandığımda kireçlenme olacağı söylenmiştir.Oysaki Mehmet özün kitabında bunun herhangi bir sakıncası olmadığı,çıtlatırken çıkan sesin aradaki havanın sesi olduğu yazılıydı..
Şimdi hiç korkmadan çıtlatıyorum
Sağol kardeş,aydınlandım.
yemekten hemen sonra yenen meyva midedeki yiyecekleri zehirlediğini öğrendim..
Pazar günleri 12.00 kaçırmadım tek program.Taylan Kümeliyle formda hayat.
Beyhan tşk. dünü kaçırmıştım.Son 10 dakikasına yetişmiştim.
Kani bey ;
yemeklerden hemen sonra yenen meyve , yediğimiz karbonhidratlarla tepkimeye girerek alkole dönüşüyormuş..
Hayatında hiç alkol almamış birinin siroza yakalnması da sanırım bundanmış.Tabi Dr.larımız bizi aydınlatırlarsa sevinirim..