18 yaslarinda kizkardesiniz kuzeniniz veya cok yakin bir akrabaniz(KIZ/ERKEK)
sizden korunma yöntemleri hakkinda bilgi edinmek istiyor
bu durumda ne yapar nasil cevap verirsiniz
yapmak istedigi sey herhaliyle ortada
18 yaslarinda kizkardesiniz kuzeniniz veya cok yakin bir akrabaniz(KIZ/ERKEK)
sizden korunma yöntemleri hakkinda bilgi edinmek istiyor
bu durumda ne yapar nasil cevap verirsiniz
yapmak istedigi sey herhaliyle ortada
Bekaret yaşı iyice düştü.Artık gençler bazı şeyleri çok doğal görüyor ve yaşıyor.Bunun için bende birgün başıma böyle birşey gelse ne yaparım diye düşünmekten çıktım artık.
En yakın arkadaşımın kardeşi bana sordu ve bir güzel cevapladım.Madem yiyorlar bu haltı,bari bilinçli olsunlar sonuçları çok ağır olmasın
Ben kesinlikle cevaplardım..Doğru bilgileri vererek, onun can sıkıcı olaylar yaşamasını engellerdim bir bakıma..
Hoş şimdi bilgi çağındayız.İnternet ellerinin altında.Google a arattırdılarmı herşeyi öğreniyorlar..
Sitenin Dr. Sommer si `oldun ciktin Hülyaaaaaa....
Git yemek filan yap anacim, söyle 3 tencere ..
Hülyacım
Benim yeğenler var takılırm hep onlara poşetcimisiniz, hapcı mı? diye ..
Bilirlerdir yapmak istedikleri şeyi ama illaki uyarırım korunun heee sonra başınıza iş almayın onlarda sormazki nasıl korunulur
Onlar bize öğretirler yeni yöntemleri valla..
Anlatirdim butun bildiklerimi. Sadece korunma yollarindan degil AIDS'den ve bulasici hastaliklardan da bahsederdim. Hatta bilgi toplayip verirdim. Aklina basina topla iyi korun derdim.
saat daha 11 olmadi kizim ne yemegi yaaaArtemis yazdı:
Sitenin Dr. Sommer si `oldun ciktin Hülyaaaaaa....
Git yemek filan yap anacim, söyle 3 tencere ..
bilmeyenlere DR.Sommer=Güzin Abla
Hülya..
Sen bugün reytingleri tavana vurdurucan, belli
belki öğrenmek için soruyordur sadece uygulama yoktur hani belki ilerde lazım olur diye bana da sorsa önce niye sorduğunu öğrenirdim ,hoş sanki söyleyecek ya olsun yinede ben sorardım sonra anlatırdım .