çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun Ayşe'cim, yeni evli iken aynısı bizim de başımıza geldi.
Ama biz üzerine örtü atınca tava devrildi yerlerde alev aldıydı. Onu söndürmek için de elime ilk bornoz geçmişti, yerdeki kilimi ve bornozu heba etmiştik. Diğer apartmanlardan herkes de bizi seyrediyordu.
aklıma yeni yeni geliyor ,
ya o anda korkudan ve panikten egeyi alıp kaçsaydım veya itfayeyi arayıp gelecek diye bekleseydim,komsuya haber vermeye kalksaydım........vs.
o zaman felaket olurdu , 7 katlı + 3 bitişik nizam bir bina ve her katta 3 daire var , buda toplam 63 daire demek allahım ya aklıma gelmesi bile korkutucu ben o kadar insanın vebalini nasıl taşırdım
Geçmiş olsun Ayşe.
Bu gibi durumlarda serinkanlı olmak lazım senin gibi ama insan o an ne yapacağını da şaşırıyor.
Ben bilgisayarda içinde zehirlenme merk.,polis,itfaiye gibi acil ulaşılması gereken yerlerin tlf.yazılı olduğu bir liste hazırladım ve aynanın karşısına koydum.Ne olur ne olmaz diye.
Geçmiş olsun Ayşecim..Allah korumuş..
Geçmiş olsun Ayşe. İyi ki serinkanlı davranmışsın. Ama evde bir tane küçük yangın söndürücü bulundurmakta fayda var. Her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsiniz.
Aracı satınca, yangın tüpünü mutfağa koymuştum. Demek ki, iyi yapmışım.
Geçmiş olsun, iyiki havluyu kapatmışsın.
Bizimde kulağımıza küpe olsun. Başka işlere dalıp bende kaç kere bebeşin yemeğini yapmıştım. Tehlikeli işler bunlar. Çok ama çok dikkat etmemiz lazım. Tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşım.
Sağlıklı mutlu günler...
Ayşecim çok ama çok geçmiş olsun. Allah korumuş ikinizi de.
Geçmiş olsun. Büyük tehlike atlatmışsınız.
Verilmiş sadakanız varmış.
Büyük geçmiş olsun Ayşe'ciğim.. Allah korumuş sizi.. Tam bir faciaya dönüşebilirdi eğer serinkanlı davranmasaydın.. Çok dikkatli olmak gerekiyor, en ufacık bir dikkatsizlik dönülmesi imkansız olaylara sebebiyet verebilir..
Hemen sadaka ver birilerine..