çok geçmiş olsun..
ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye yıpratma kendini bece..
çok geçmiş olsun..
ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye yıpratma kendini bece..
Büyük geçmiş olsun canım, allah beteriden korusun....
Sizlere birşey olmamış yaa, önemli olanda bu, evdeki eşyaları yavaş yavaş temizlersin...
amin arkadaşlar ,
olayı yeni yeni şarj ediyor kafam, ben nasıl sakin davranabildim o manzara karşısında diye ve elimde ıslak bezin olması büyük tesadüf. olmasaydı veya telaştan su ile söndürmeye kalksaydım sonuç çok ama cok kötü olacaktı.
ayrıca dün insanların dumandan nasıl zehirlendiğini bizzat yaşadım , olay sonrası 2 ağrı kesici ve duş ile baş ağrım anca geçti
yapılmış iyilikler ve dualar böyle karşılık buluyor demek ki
ayrıca yangın söndükten sonra yanan yağa baktıgımda ağda kıvamındaydı , akıcılık kalmamıştı
Merhaba arkadaşım
Geçmiş olsun Allah seni ve oğlunu sevdiklerine bağışlamış.Soğukkanlı olman olayları büyümeden bitirmeni sağlamış bu konuda seni tebrik ederim.
Tekrar geçmiş olsun.
Sevgiler
adaşım
verilecek sadakan varmış.Ucuz kurtarmışsın.ya bir çocuğu sevindir veya birine sadakata ver.
büyük bir kaza atlatm1ss1n1z,çok geçmis olsun,umar1m böyle korkunç ev kazalar1 hiçkimsenin bas1na gelmez....
Canım ya çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
hakikaten büyük geçmiş olsun.
aslında naçizane tavsiyem;
arabalarımıza aldığımız yangın söndürme tüplerinden evlerimizde de bulunması.
evimizde arabamız kadar değerli olmalı.
Çok geçmiş olsun. Panik yapıp elin ayağın birbirine dolaşmadığı için ucuz atlatmışsınız. Nice ev bu şekilde kül oluyor. Şükür ki canınıza birşey gelmemiş.
Çok çok geçmiş olsun.Erzurumdayken benimde başıma gelmişti.Komşularla çayı koyup içeri girmiştik ve plastik bir kabıma sıçramış ve alev alev yanmıştı, halam yanımdaydı o bile kaçtı beni bırakmıştı bende üzerini örterek söndürmüştüm.Allah birdaha göstermesin.
Tekrar geçmiş olsun canım.