Ayşima 5 gündür hasta.. Üst solunum yolları enfeksiyonu geçirdi.. Artı ishal ve kusma baş gösterdi.. Solunum yolu rahatsızlığını tam istediğim gibi antibiyotik almadan atlattık. Sadece öksürük kaldı. İshal ve kusma sayısı fazla olmadığı için Dr hiçbir ilaç tedavi uygulamıyor.
Bu sayı normalmiş. Kendisi anadolu yakasında yeni bir doktorumuz. Bu hafta Ayşima’yı kreşe göndermiyorum. Evimde babaannesi bakıyor.
Dün 2 kere yumuşak kaka, 1 kere kusma gerçekleşti. İşin ilginç tarafı ateşte yok. Keyfi yerinde. Solunum yolları için içtiği ilaç ateş yapmıyor olabilir.. (bunlar benim teorilerim)
Bir de bugün kızımdaki salgın bana geçti (İshal ve kusma) Doktorumuzu aradım. “Her zaman yetişkinlerden çocuklara geçecek değil, tersi durum da olabilir” dedi
(şekil A’da görüldüğü gibi)
Doktorumuz ishal-kusma sayısına hala normal diyor.. Endişe edecek bir şey yok diyor. İlla ki kafanıza takıldıysa getirin dışkıdan tahlil yapalım. Dedi..
İshal-kusma 5 gündür hafif şiddetle devam ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Benim de karnım fokur fokur.. Çocuklar nasıl dayanıyor bu duruma.. Kızımı düşünmekten işime konsantre olamıyorum. N’apsam ya.. bu soğukta dışarı çıkarmasam mı? biraz daha mı beklesem? Çok fazla süre beklemiş olmayacak mıyım? Çok mu rahat anneyim