dünden beri dersimizin konusu bunlar, artik ben bilgi tazeliyorum.)
kütüphaneden gezegenleri, günes sistemini anlatan ( 4-6 yas arasi ) bir kitap aldik. eve gelmemizle kitapta ki bütün resimleri inceledi.
eee hadi bakalim anne sibel bu gezegen neden kirmizi,
en cok jüpiteri begendi Denis cünkü o en büyük gezegenmis. ama dünya da cok su varmis baksana anne nasil mavi
iste bunun gibi bir sürü yorum, soru-cevap, aciklamadan sonra nihayet uyudu. eminim planetleri görür bu gece yaramaz keci.
benim de bu arada sesim gitti, o kadar cok konusmusum ki aliskin degilim bu kadar cok lak lak etmeye. bu yaslarda cocugu olanlar, cocugunuzun zevklerine göre mi kitap aliyorsunuz. ? yoksa kendi düsüncenize göre mi ?
öykü- masal türü kitaplar zaten onun istegine göre seciliyor haliyle ama ben bilgi iceren kitaplari onu yönlendirerek ben seciyorum. simdilik hosuna gidiyor sectiklerim.
tabii alirken soruyorum ama onun akli fikri futbol, pc oyunlarinda ( bu defa yine akili uslu bir matematik icerikli bir oyun sectirdim )
gecen ay vücudumuzu tanidik, onun en cok hosuna giden konu ilk yardimda kullanilan malzemelerdi ama kalbin yerini ögrendi artik. off cok yoruldum acaba kalbim kac atiyor diyor
iste bunlar da benim bücürün son zamanlarda ki ilgi alanlari, yaptiklari.
simdi övgü forumuna benzemesin diyerek konuyu yaptigi yaramazliklarla bitireyim
beni üzen davranislari sirasiyla:
+ kardesini kiskaniyor, aralarinda hem severim hem de canini acitirim iliskisi var. ufaklik biraz eziyet görüyor yani.
+ rica etmek ten anlamamakta israrli. benim ricalarim havada kaliyor, benim lafim havada kalmaz deyip bagiriyorum haksiz olarak.. sonuc ikimizde bayaga bayag kavga ediyoruz; bu durumu bir pedogog görse bana artik ne der bilmek istemiyorum.( provakasyonu iyi beceriyor babasi kilikli.
+ arkadaslarinin etkisinde kaliyor, ona ulasamiyorum zaman zaman....
aslinda uzar gider ama gece gece sorunlari yazarak ne kendimi ne sizi gereyim bosverin.
sizinkilerin ilgi alanlari neler, neleri bilmek istiyor neler soruyorlar?