manuel diyenlerden kaçı otomatik kullandı? merak ettim
manuel diyenlerden kaçı otomatik kullandı? merak ettim
Nazar etmeyeyim dedim, çalıştım benim de olduSelencik yazdı:
aero yazdı:
(Not: Forumu hiçbir rating amacı gütmeden açtım. Sadece arabayı değiştireceğim zaman kararımı etkileyebilir)
Bu ne demek şimdi Basbayağı rayting işte
İmza
Öteki forumun sahibi
Tam minibüs şoförü jargonu oldu
forumu takipteyim..bende manuel ogrenmek istiyorum..burda manuel araba cok az nerdeyse yok gibi bisey..burda otomatik vitesle nineler yolda.. ama cok yavas kullaniyorlar otobanda at arabasi gibi tingir mingir gidiyolar..herkesi hasta ediyolar.. trafik icin gercekten tehlikeliler..birde yasliyiz demeyip limuzin gibi buyuk araba kullaniyorlar..herhalde farkedilip yol verilsin kaza olmasin diye..
ayrica otomatik vitesin cok daha rahat oldugunu soyluyor her ikisinide bilenler..manuel daha zormus ..normal dogum ve sezeryan gibi..sezeryan dogum yapanlar da dogum yapmis saymiyo mu peki kendini acep?mantiken ayni sey..
ayni forumu acmak benim de aklima geldi cok merak ediyordum cunku..forumu takipteyim..
Bende kullandım otomatik.Ama viteslinin zevkini alamdım.O ne öyle,gaz,fren...
Debriyajım olmadan yaşayamam ben
aero yazdı:
Nazar etmeyeyim dedim, çalıştım benim de olduSelencik yazdı:
aero yazdı:
(Not: Forumu hiçbir rating amacı gütmeden açtım. Sadece arabayı değiştireceğim zaman kararımı etkileyebilir)
Bu ne demek şimdi Basbayağı rayting işte
İmza
Öteki forumun sahibi
Tam minibüs şoförü jargonu oldu
Sollama beni sollarım seni
otomatik,ne ugrasim yani durup dururken
Kesinlikle otomatik..
Niye uğraşayım vitesle mitesle
OTOMATİK diyorum
ben araba kullanmayı malesef daha öğrenemedim ama bende manuel öğrenmek istiyorum
otomatik vites ilk kez ögrenenmeye başlayanlar için cazip geliyor,vitesle akılllarını karıştırmıyorlar...ama manuelin yerini tutmaz otomatik vites ya...tatsız tuzsuzz yemek gibi