hasan kardiş oyun öğrenmeye ne hacet,duplör kullan senin yerine oynasın.H_S_N yazdı:
Ascık banada öğretin yawf şu oyunları ben hiç bilmiyomu bak yakında düğüm olcak resil olurum sonra :-x :-x :-x
Ama ben Damat oyunun öğrenmek istiyom
hasan kardiş oyun öğrenmeye ne hacet,duplör kullan senin yerine oynasın.H_S_N yazdı:
Ascık banada öğretin yawf şu oyunları ben hiç bilmiyomu bak yakında düğüm olcak resil olurum sonra :-x :-x :-x
Trafikteki tempo acayip, dur kalk dur kalk.
Sabahları Uyuyorum uyuyorum bitmiyor.akşamlarıda kitap okuyorum.Okuduğum kitapları İst. trafiğine borçluyum.
Beni kültürlü yaptı.Temposuzluğu sevmesemde.
oyun oynayalım
he valla öledir,kozmopolit gülşengülşen yazdı:
oda uyar şeker bana ee bi yanımızda ankarada değilmigülhan.e yazdı:
Ne malatya malatya siz halay çekin ben misketimi oynarım
Cık olmas ters bise dublör uymas sonra gelini alsın götürsün ohhhh yok ölegülhan.e yazdı:
Noooluyo burda dağılın bakiiim... İşiniz gücünüz yok mu sizin halay çekip tepinip duruyorsunuz?
kısss şimdi kozmopolit kötü bişey mi ne dedin ben anlamamakgülhan.e yazdı:
he valla öledir,kozmopolit gülşengülşen yazdı:
oda uyar şeker bana ee bi yanımızda ankarada değilmigülhan.e yazdı:
Ne malatya malatya siz halay çekin ben misketimi oynarım
nurcan gelmiş hoşgelmiş.
gülhan sende bizden misin malatya.
Hasan kardeş bence başkasını kullanma düğününde gelin karambole gider neme lazım.
NE GÜZEL İŞTE İSTANBUL TRAFİĞİ OLMASAYDIIII KÜTÜR KÜTÜR KÜLTÜR YAPAMAYACAKTIN.SAĞOLSUN TRAFİKKKK HE HE HE
OĞLAN BİSİM KIZ BİSİM HEY HEY