AYŞE HALAY BU SALLA GİTSİN KISSS AYAKLARINI AYAKLARININ GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİT KISSS
AYŞE HALAY BU SALLA GİTSİN KISSS AYAKLARINI AYAKLARININ GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİT KISSS
YAGUP bir parti Detaylı bilgi sadece üyelere verilmektedir.NİL-TAN yazdı:
H_S_N yazdı:
Burada Geyik Artık YAGUP un tekelindedir. YAGUP a gel sıkıntılardan dertlerden kurtulun
Gel gel gel YAGUP a gel
HASAN BEN ZATİ ESKİ GEYİKÇİYİM GEYİK BAŞKANI VE YARDIMCISI BENİ İYİ TANIR DE HELE BİR YAGUP NE DEMEK GEYİKTEN UZUN SÜREDİR UZAĞIMDA ONDAN İÇİN YANEEEEEEEE
Parti Kurul Üyeleri İçin
Tıkla
SİBOŞ ŞU RUHSAL SARSINTIMDA BENİ GÜLDÜRDÜN YA ALLAH DA SENİ GÜLDÜRSÜN KISSS GEL HALAY DERSLERİ SANA BEDAVA FALLA
Gülün gülüm, gülmek güzeldir, Allah ağlatmasın.
Keyfim yerinde herkesin forumuna sarkıyorum, dayak yemeden bu akşamı atlatırsam ne mutlu bana, geeell geelllll
"forumlara maydanooozzz, forumlara maydanooozzzz"
Kız bizim kocalar, çocuklar ve ruh hallerimiz benzer.
Bak bende beceremiyorum halayı bana davul çaldırıyorlar arkadaşlar.Birde ayağa basanlar olmasa.
hasan kardeş kardeş dememde sakınca yok herhal çünkü bir forumda kardeş deyin yazmışsın o saman ben nasıl yagup'a üye olcam ayriyeten resimleri göremiyom nasıl görücem dil sınavı yetenek sınavı o sınavı bu sınavı farmı ben daralırım haberiniz ola!!!!!!!!!
ayşeeee davul ha seneye ramazana bizim oraya da gelsin kıss bi
Madem Başkanla eski dostsunuz ozaman size bi kıyak yaparıkNİL-TAN yazdı:
hasan kardeş kardeş dememde sakınca yok herhal çünkü bir forumda kardeş deyin yazmışsın o saman ben nasıl yagup'a üye olcam ayriyeten resimleri göremiyom nasıl görücem dil sınavı yetenek sınavı o sınavı bu sınavı farmı ben daralırım haberiniz ola!!!!!!!!!
Hoşgeldiniz YAGUP a
Bu arada kendi çaplarında bi muhalefetimiz var onun asılsız ve yersiz acıklamalarına kulak vermeyin ve verdirmeyin olar mı
Not: Yazan Hasan kardeş
nil kısss sen ne zaman temizlik yaptın,ütü yaptın he ben ne zaman sorsam kuafördesin
gerçekleri açıklaaaaaaaaaaaa burdannnnnnnnnnn leyn
gülşennnn ne çamur atıyon leyyyyyn daha dün akşam etrafı topladım tamam falla bu gün gene kuaföre gittim ititraf ediyom çıkınca gene yapcammmm