temizlik yapmak istemiyorum ütü yapmak istemiyorum bulaşıkta yıkamak istemiyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum bugün geyik yapmak istiyorum beeeaaa birde laf olsun torba dolsun geyiğe gel geyiğe haydeeeee yok ben iyi değilim yaw
temizlik yapmak istemiyorum ütü yapmak istemiyorum bulaşıkta yıkamak istemiyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum bugün geyik yapmak istiyorum beeeaaa birde laf olsun torba dolsun geyiğe gel geyiğe haydeeeee yok ben iyi değilim yaw
Burada Geyik Artık YAGUP un tekelindedir. YAGUP a gel sıkıntılardan dertlerden kurtulun
Gel gel gel YAGUP a gel
Günün geyiğini kaçırdın sen:
Dudağımısa parlatıcı yaptık demin hepiciğimiz sexi sexi gesiyos şimcik, en 333ünden ))
H_S_N yazdı:
Burada Geyik Artık YAGUP un tekelindedir. YAGUP a gel sıkıntılardan dertlerden kurtulun
Gel gel gel YAGUP a gel
HASAN BEN ZATİ ESKİ GEYİKÇİYİM GEYİK BAŞKANI VE YARDIMCISI BENİ İYİ TANIR DE HELE BİR YAGUP NE DEMEK GEYİKTEN UZUN SÜREDİR UZAĞIMDA ONDAN İÇİN YANEEEEEEEE
sibel kısss ben çok şey kaçırmışım falla ne parlatıcısı kıss ösgürdemi sürdü yoksam benim haberim yok anaaaaaaa kıs bende bugün parlatıcı sürdüm dudağıma erdim mi ney
Öskür ortadan tüydü forumu görünce, sanırım sürdüğü parlatıcının tarafımızdan farkedildiğini anladı
Burda halay çeksek mi.Bir öğretemediniz bana pes.Gerçi dersleri çokkkkkkkkkkk aksattım ama.
Ben halay çekemiyom, ayaklarım dolanıyo çekerkene, ben de katılayım derslere olur mu ?
japonbebek yazdı:
Öskür ortadan tüydü forumu görünce, sanırım sürdüğü parlatıcının tarafımızdan farkedildiğini anladı
SİBEL YANİ YANİ YANİİİİİ ÖSGÜR GERÇEKTEN Mİ AYYYY HİÇ BEKLEMEZDİM PES DOĞRUSU KISSSS KAZAĞA BAK KAZAĞA KİH KİH KİH KİH
Parayla imanın bi de parlatıcının kimde olduğu bilinmesmiş, o hesap sanırsam