ah kizlar tam yarama bastiniz ben soz yuzugumu Viyanadayken kaybetmistim, cok ama cok uzulmustum, esimin soz yuzugunu ise hatira olarak sakliyoruz, boyle bir hatira bizimkisi.
ah kizlar tam yarama bastiniz ben soz yuzugumu Viyanadayken kaybetmistim, cok ama cok uzulmustum, esimin soz yuzugunu ise hatira olarak sakliyoruz, boyle bir hatira bizimkisi.
murat abiye bak beeYesim yazdı:
Biz sözlenmedik, nişanlanmadık. Zaten de evlenelim dedikten 1 ay sonra evlenmiştik Evlilik yüzüğü de almadık
Mine ; bu bak beee , iyi anlamda mımine_bal yazdı:
Biz sözlenmedik, nişanlanmadık. Zaten de evlenelim dedikten 1 ay sonra evlenmiştik Evlilik yüzüğü de almadık
Benim tek yüzüğüm var.Geçen ay zehra kaybetti.Eşim nasıl aradı yatak odasını kaldırdık.Bana gülme geldi.Güldüm diye kızdı Ama beyefendi evlenince alyansı çıkardı, gıcır gıcır kutuda duruyor.Ama ben takıyorum takmayınca rahatsız oluyorum.Alyans benim evlilik cüzdanım, beni koruyan(sapıklardan) silahım.arkadaşlar sen öyle san deseler de.Kalbe giden tek damarın üstündeki parmakya benim tılsımım.
Valla bizdede bir tek alyans vardı...Hamileyken çıkartmıştım halada takmıyorum...eşimde takmıyo zati
Benimki de alyansımın arkasında öyle sıkışmış duruyor
iyi anlamda iyi takdir ettim onu valla eferimYesim yazdı:
Mine ; bu bak beee , iyi anlamda mımine_bal yazdı:
Söz yüzüğü takmadık sadece alyans vardı ve şuan da eşim alyansını takıyor ben se hamilelik dolayısıyla çıkardım...
Deniyorum, çaktırma..
Benim söz yüzüğüm yokkiiii.... Beni istemey geldikleri gün nişan yapılmıştı