Bu resimdekilerin çoğunu yapmaya uğraşıyorum.Kimi iyi oluyor.Kimini beceremiyorum.Çok şirin şeyler.Benim kızlar bayıldı.Hadi sizde kolları sıvayın.
Bu resimdekilerin çoğunu yapmaya uğraşıyorum.Kimi iyi oluyor.Kimini beceremiyorum.Çok şirin şeyler.Benim kızlar bayıldı.Hadi sizde kolları sıvayın.
valla ne dıyeyım ellerınıze saglık.
bende kızıma genellıkle cıcılı bıcılı kıyafetler dıkıyorum.
bır hosuna gıdıyorkı.....
hemen gıyıyor solugu aynanın onunde alıyor.
tabi tabii ben cocuma bunlari yapiim giysin 35 derecede isilik olsun dime
saka bir yana benim elimden gelmez bunlar ama cok cici
ne güsel ya sıcaklık şimdiden ösledim valla şuanki psikolojim kesinlikle soğuğu kabul etmiyo dubai ye gelsem misafir olarak kabul edermisin beni füsun abla?
tabii sengulcum basimizin ustunde yerin var
saol füsun abla ya valla bi an o sıcaklığın içine girmiş gibi oldum aslında sıcağı çok seven biri değilim ama ne bilim bayram geldiğinden beri hep soğuk burası sıkıldım biras insan keyfine düşkün olunca çekemiyo valla böyle soğuk havaları neyse konu nerden nereye geldi ben çok severim örgü örmeyi falan emreye bi atkı takımı yapabilirim sen ne renk istiyosan söle ben başlıyım elim biras yavaştırda o yüsden başlıyım diyorum bazen bi hevesleniyorum başlıyorum hemen bitiyo ama bazende takılıp kalıyorum mesela 2 sene önce yazın kendime makremadan çanta örmüştüm 2 gün bile sürmemişti hemde örneği kendi kafamdan uydurmuştum daha doğrusu kışın kendime şal örmüştüm sonra kendi kendime bu örnek çantada nasıl olur acaba dedim denedim ve sonuç süper oldu herkes çok beğenmişti
canim sagol,ne guzel elinden geliyor.gerci eskiden duz orgu bende bilirdim ama yillar oldu elime almayali.
dantel falan hic anlamam zaten.simdiki aklim olsa ogrenirdim ama.
bu arada bende sicaga bayilirim diyordum ama insanoglu nankor simdide ka kis ozlyorum
Kesin bayilir, ama sicaktan Ama gercekten cok sekerler. Ama burasi hem sicak, hem erkek cocuguna cok da uygun seyler degil.
Simdi sigarayi da birakinca, keske dantel ogrenseymisim diyorum, ne guzel elim mesgul olurdu.
Orgu'yu annem zaten tum aileye yetecek kadar oruyor, benim baslamama gerek yok....
becerısı vede sabrı olana kolay gelsın