bilemcem cemilecim falla ben bal kaymak kimin hatunum yane,ruhumda pek dingin,iyi huylu uyumlu,zupeeer
bilemcem cemilecim falla ben bal kaymak kimin hatunum yane,ruhumda pek dingin,iyi huylu uyumlu,zupeeer
valla adamda haklı aslında..kadın ev işi yapıcam yemek yapıcam derken süslenip püslenmeyi unutmuş! biraz baksın kendine...hep iş hep iş nereye kadar!!!! adama da acıdım valla...
yuva yıkanın yuvası olmazzz
evet evet, Belcikali hatunlarin evini ot goturur ama kendileri super bakimlidir yaniEda_Duru yazdı:
valla adamda haklı aslında..kadın ev işi yapıcam yemek yapıcam derken süslenip püslenmeyi unutmuş! biraz baksın kendine...hep iş hep iş nereye kadar!!!! adama da acıdım valla...
Ben hayatimda Belcikali kadinlar kadar bakimsiz ve kendini salan hatun toplulugu gormedim..ustelik cirkinler...
bence olay "muamele"de bitiyor...kadinlarin yuzlerine bakan kim?
ee kocasına iyi muamele yapsın bu hanımefendi o halde..belçikalı kadınları bilemem...ama türk kadınları kadar bakımsızı zor bulunur..elbette sadece bakım yetmez muamele de önemli haklısınızCemileZipak yazdı:
evet evet, Belcikali hatunlarin evini ot goturur ama kendileri super bakimlidir yaniEda_Duru yazdı:
Ben hayatimda Belcikali kadinlar kadar bakimsiz ve kendini salan hatun toplulugu gormedim..ustelik cirkinler...
iyi güzelde türk kadınlarının geç,imi eline gelen para malum...
büyük bir kesim ekmek alacak parayı zor buluyolar diğer kesim zor ay sonunu getiriyoo
yanii nasıl kendine baksın
Eda mineye katiliyorum ben.hangi kadin soyle aylik cilt bakimini,sacini basini yaptirip,sporuna gitmek istemez???Eda_Duru yazdı:
ee kocasına iyi muamele yapsın bu hanımefendi o halde..belçikalı kadınları bilemem...ama türk kadınları kadar bakımsızı zor bulunur..elbette sadece bakım yetmez muamele de önemli haklısınızCemileZipak yazdı:
ama genelin sirtnda oyle cddi sorumluluklar ve taa genc kizliktan beyinlerine kazinmis kendini ailelerine feda etme,isteklerini bastrma dusuncesi vardir ki yapamazlar.
cocugun okulu,dersi,3 cesit yemek,camasir bulasik...tum bunlari yalniz yapan ve ic dunyasi hic doyurulmayan bir kadin kendne bakacak istegi duyami sence??
Yani gene ağzına sağlık Güzin Abla diyeceğim.Ve Mercedes abiyi şiddetle kınayacağım.Be adam kadıncağızın senin gibi bi rahatsızla uğraşmaktan cilve yapacak halimi kalır
camomile yazdı:
Eda mineye katiliyorum ben.hangi kadin soyle aylik cilt bakimini,sacini basini yaptirip,sporuna gitmek istemez???
ama genelin sirtnda oyle cddi sorumluluklar ve taa genc kizliktan beyinlerine kazinmis kendini ailelerine feda etme,isteklerini bastrma dusuncesi vardir ki yapamazlar.
cocugun okulu,dersi,3 cesit yemek,camasir bulasik...tum bunlari yalniz yapan ve ic dunyasi hic doyurulmayan bir kadin kendne bakacak istegi duyami sence??
ama bu birazda kadının kendisine kalmış birşey...çalışıp ekonomik özgürlüğünü kazanabilir..elbette bakım dediysek cilt bakımı masaj vs bunlara herkes para harcayamaz tabii ki..ama kadın dediğin ne bileyim bir ruj sürer allık sürer..kocası geldiğinde temiz düzenli giyinsin..her gece baloya çıkıcak gibi olması şart değil ki!!! azıcık güleryüz göstersin kocasına...bunlar imkansız şeyler değil ki!!!zaten durumu çok çok kötü olan insanlar için birşey diyemem süslenmeye püslenmeye halleri mi olur?
soylenecek bisey kalmamis Guzin abla cok guzel cevaplamis.. hersey de parayla degil tabe illa sac bakimi manikur pedidur yaptirmasi gerekmiyor hos gorunmek icin bence..