1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: BUNALDIM

BUNALDIM

SELAMLAR,
    8 YAŞINDA KIZIM BÜYÜDÜ DİYE SEVİNİYORDUM, ŞİMDİ OĞLUM OLDU ALLAH EKSİKLİKLERİNİ GÖSTERMESİN, FAKAT KENDİME HİÇ ZAMAN AYIRAMIYORUM. 7 AYLIK OLDU. DİŞ ÇIKARTIYOR VE 10 DAKİKA UYUYOR VE HEMEN UYANIYOR. YAPTIĞIM İŞİN HİÇ BEREKETİ YOK. MALİ MÜŞAVİRİM. OFİSME GİDEMİYORUM. KENDİMİ GELİŞTİRECEK HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUM. ANNEM KAYINVALİDEM BURADA DEĞİL VE KİMSEYE BIRAKAMIYORUM.ZATEN BAŞKASINA DA EMANET EDEMEM. KENDİSİ DE O KADAR HAREKETLİ. MEĞER SE ERKEK ÇOCUKLARI ÇOK YARAMAZ OLUR DERLERDİ DOĞRU. DAHASI ÇOK BUNALDIM VE ÖNÜMDEKİ KIŞTAN ÇOK KORKUYORUM NASIL VAKİT GEÇECEK BİLMİYORUM. HERKESİN BAYRAMINI KUTLUYORUM SEVGİLER

Re: BUNALDIM

Merhaba. Çocuklar büyüyene kadar bazı sıkıntılar çekiyoruz hepimiz. Eminim oğlunun bir gülüşü tüm bu fikirlerini değiştirir. İyi bayramlar

ALLAH bağışlasın yavrularını...

adı üstünde çocuk nasıl büyüdüklerini anlamıycaksın bir zaman sonra..yakınında kimse olmaması kötü başka birine de bırakamam diyosun sende onlarla eğlenceli birşeyler yapmaya çalış zor olucak ama

çocuklarla zaman harcamak daha güzel değilmi ama yaaa

Çok zor işimiz ama annelik duygusu hepsini alıştırıyor bize. Bazen ben de daralıyorum ama çaresiz katlanacağız. Şimdi benimkisi yuvaya gidiyorda az da olsa rahatım.

Maalesef erkek çocukları daha bir hareketli. Kız çocukları daha kibar oluyorlar. En azından benim gördüklerim.

Kış için kendine planlar yap en iyisi. Kitap al mesela. 10 dak.lık uykularında bile 2 satır okusan değişiklik olur. Örgü örebilirsin. Bol bol oğluşunla (daha küçük ama olsun yine de hoşuna gider) yeni kurabiyeler dene. Hamuru yoğurmak hem sana hem de oğluna iyi gelir. Sonra onları yedikçe benim gibi kilo alırsın o da ayrı konu. )

Kolay gelsin.

yoo erkek çocukları yaramaz olmaz ama 2. ler 1.ler gibi olmuyor. 1.ler tek oldukları için annenin sabrı daha fazla oluyor. tahammüllerini 1.lerde harcıyorlar. 2.lere sabır kalmıyor

benim tecrübelerimden çıkardığım sonuç bu.
    sabret sadece sabret. 2 de 1. si gibi uyumuyor, 1.si gibi diş çıkarırken zorlanıyor, 1. si gbi acıkınca, ilgi isteyince ağlayarak anlatıyor derdini...

sonuçta 1. si gibi 2. side bebekliğini yaşıyor işte!!! annenin ise sabrı kalmadığı için 2.ler daha zor geliyor insana...

oğlum 6 kızım ise 2 yaşında. ben atlattım sayılır zor dönemleri. sende atlatacaksın. tahammülün kalmadığı zamanlarda bebeğini kokla öp bu sana güç verecek. birde 1. lere karşı ister istemez bir vicdan muhasebesine giriyor insan. ama illaki alışacaksınız buna.

sevgiler

İlsucum onlar senin herşeyin o şekilde düşün ve ona göre kendine teselli ver merak etme sadece oğlan çocukları değil kızlarda çok yaramaz olabiliyor.
    Benim bıcırık kızım inanılmaz yaramaz mesela.hem kendine diğer bir tesellin ise kızının 7 yaşında olması yani büyük onunlada vakit geçirebilirsin zaten oğlunda küçükmüş ilgilendim uyudu uyumadı yedi yemedi derken geçer gider merak etme.
    Hem bak gözün aydın dişlerini tam kışın çıkarıyor bu senin için bir avantaj daha rahat çıkarır.
    yazınrahat edersin.

İlsu kendime vakit ayıramıyorum diye üzülme.Sen şimdi bir dönem yaşıyorsun ve elbet bu birgün bitecek.Çocuk sahibi olmak dünyanın en güzel şeyi.İster yaramaz olsun ister huysuz olsun hepsi bir gün gelecek bitecek.Bak 8 yaşında kızım büyüdü diyorsun zaman ne çabuk geçti di mi?Oğlunu da büyütürken anlamıycaksın.Biz de bebektik,çocuk olduk,genç olduk,evlendik.Şimdi biz çocuk büyütüyoruz.Zaman böyle akıp gidiyor.Yaşlandığımızda da onlar bizim yanımızda olacak.Bak bayram geliyor.Bayramda büyüklerimize koşucaz ellerini öpücez.Onları mutlu ettiğimiz için biz daha da mutlu olacağız.İşte biz de bir gün elimizi öpenlerin yolunu gözliyeceğiz.İyi ki çocuklarım var diye düşün.Allah ömür verirse daha çoook kendine vakit ayıracaksın.Dediğim gibi bir dönem yaşıyorsun ve başka bir döneme gireceksin.
    Benim 12 yaşında kızım var.Alerjisi olduğu için sık sık hastaneye taşınıyoruz hava verilmesi için.Hastaneye öyle çocuklar geliyor ki...Kaç kez tuvalete kaçıp gözümün yaşlarını sildim.Allaha ne kadar şükretsem az.Çünkü çocuklarımızın sağlığı bizim için en büyük nimet...ya işte İlsu.... Boş yere sıkma canını.Onlarla her zaman mutlu olmaya bak....

bu zamanlar cok cabuk gecicek, zaten bir kere anne olmussun gecmiste ama unutmussun besbelli

aslinda neyapicam diye ne dusunuyorsun, kisin gunduzler cok kisa, nasil gectigini anlamayacaksin bile

sabir lazim biraz

İlsu arkadaşım üzme kendini bu kadar inan bunları hepimiz yaşadık yaşadıgımız an her şey üzerimze geliyormuş gibi geliyor ama sonra inan büyüdükleri zaman o dönemlerini arıyosuz büyüdükleri vakit daha farklı sorunlar yaşıyoruz belki günlük yaşantımıza geri dönüyoruz ama bu seferde beyin olar bizleri bunlatıyorlar anne olmak ölene kadar büyük sorumluluk bunu bu şeklde kabul edip ona göre yaşamayı ögrenmek gerekiyor ben senin yaşadıgın dönemleri pisikolog yardımıyla atlatım ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim şekercigim sevgiler .....

NOT:ONLAR OLMASA İNAN HAYAT ÇOK BAYAT OLURDU )))

10. Re: BUNALDIM

merhaba İlsu benim 13 aylık dünya tatlısı bir kızım var.
    Allah acısını göstermesin isteyen hekese versin.İnan zaman zaman aynı şeyleri düşünüyorum.Şu anda burada bulunuyor olmam bile benim için ne kadar kıymetli anlatamam.
    Beter böceğim uyuduğunda benim koşuşturmacalarım bittiinde o doğmadan önce tv karşısında vcd karşısında ya da bilgisayar karşsında saatlerce nasıl vakit öldürdüğümü düşünüp ahh diyorum keşke daha önce doğursaymışım ne güzel büyümüş olurdu diye.Senin bu dönemin eminim çok çok zor.Allah ikinize de yardım ettsin ama e çok oğluşuna.Herey geçeekve birgün gelecek bu yakışıklı seninle ilgilncek.Yeter ki sağlığınız e huzurunuz olsun.Ane olunca daha iyi anladım annemin kıymetini inşallah kızım da yaşar.Sevgiler.

8 YAŞINDA KIZIM BÜYÜDÜ DİYE SEVİNİYORDUM, ŞİMDİ OĞLUM OLDU ALLAH EKSİKLİKLERİNİ GÖSTERMESİN, FAKAT KENDİME HİÇ ZAMAN AYIRAMIYORUM. 7 AYLIK OLDU. DİŞ ÇIKARTIYOR VE 10 DAKİKA UYUYOR VE HEMEN UYANIYOR. YAPTIĞIM İŞİN HİÇ BEREKETİ YOK. MALİ MÜŞAVİRİM. OFİSME GİDEMİYORUM. KENDİMİ GELİŞTİRECEK HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUM. ANNEM KAYINVALİDEM BURADA DEĞİL VE KİMSEYE BIRAKAMIYORUM.ZATEN BAŞKASINA DA EMANET EDEMEM. KENDİSİ DE O KADAR HAREKETLİ. MEĞER SE ERKEK ÇOCUKLARI ÇOK YARAMAZ OLUR DERLERDİ DOĞRU. DAHASI ÇOK BUNALDIM VE ÖNÜMDEKİ KIŞTAN ÇOK KORKUYORUM NASIL VAKİT GEÇECEK BİLMİYORUM. HERKESİN BAYRAMINI KUTLUYORUM SEVGİLER[/quote]