Söylerdim....
Ama hasta olan duyarsa acaba onun duyguları nasıl olurdu?
Söylerdim....
Ama hasta olan duyarsa acaba onun duyguları nasıl olurdu?
Ailenin desteği varsa yeterli gelebilir belki ama bazen yetmiyor.
Sevdiğin insan ilaç gibi gelip canlandırabiliyor.
Gene deneyimlerden alıntı:
Örnek:
1-Meme kanseri kadın eşiyle gelir, birlikte göğüslerler.
Aileye birlikte haber verirler. Tedavi için kesin kararı vermişlerdir.
2-Meme kanseri kadın yalnız gelmiştir, o zaman en yakını çağrılıp öyle söylenir. Yoksa ciddi sorunlarla karşılaşılır. Çünkü ne dediğinizi anlamaz, anladıkları da yarım yamalak ve yanlıştır. Muhtemelen hasta yakınları sizi dövmeye gelirler, o derece yanlış anlaşılma olur.
Son olarak: eşiyle gelen kadın kocasından destek görürken kendi ailesi ağlayıp sızlar ve ikinci bir kambur şeklinde kalır. Tedavide gecikmeler ve tereddütler yaşanır.
Tabii hiçbiri kalıp değil ama çoğunlukla böyle oluyor.
Arkadaşınız kendisine en yakın kişiyi seçip ilk ona söylemiş. Bu da siz oluyorsunuz. Ailesiyle ve sevdiğiyle mutlaka paylaşın, yoksa bu olumsuz enerji sizi yiyip bitirir.
Geçmiş olsun.
bende soylerdim cunku eger olumcul bi hastaliksa arkadasim gittikten sonra daha cok pismanlik duyabilirim bunun icin ve ustume bunun agirligini niye aliyim daha sonra bildigim ortaya ciksa bana hesap sorulur nasil boyle bir seyi saklarsin diye hakli olarak.
Gidip çocukla konuşur gerçekten duygularını öğrenmeye çalışırdım. Gerçekten hala değer verdiğini anlarsam söylerdim.
Ya da .........galiba her halukarda mutlaka söylerdim
İnşallah herşey yoluna girer.
Ben olsam söylerdim.
Arkadaşın için de geçmiş olsun diyorum. Umarım herşey güzel olur.
Ben olsam söylerdim İnci.Hem de mutlaka
Geçmiş olsun...Çok üzüldüm İnci...
Ben söylerdim sanırım...Ama arkadaşıma da söyleyeceğimi söylerdim...
ben olsam soylerdım ama soylemeden once bı nabız yoklaması da yapardım......ısın ucunda bıde arkadasının bana acımasını ıstemıyorum dusuncesı olabılır.
merhaba ne kararı önce cok düşün bençe ondan sonra ver.
merhaba ne kararı önce cok düşün bençe ondan sonra ver.