Allah hepimizi korusun...
Allah hepimizi korusun...
cıgdem,
goztepede kı nerde olmus ben kımseye ulasamıyorum lutfen bılgı ver.
BIR ASILSIZ DIYORLAR BIR BOSTANCI SENESENEVLER HSBC DIYORLAR ANLAMADIM . BIR BULUT GORDUK O BELKI TAKSIMDEKI DIYOR HERKES . BEN DE ANLAMADIM . ISYERLERI TATIL OLMUS GALIBA . BILIYOR MUSUNUZ ??
esra yazıcı bugün evde olacaktı ipek hasta olduğu için
ben iyiyim patlamaları duyduk, dumanlar görülüyordu..
haber merkezindeki koşturma ve bağrış çağrış, haber yetiştirme çabası..çok gerilimli burası....
bir yakınımızdan haber alamadık henüz patlama saatlerinde gültepe taraflarındaydı cebi kapalı annemin yeğeni çok sevgili biri..
umarım herşey yolundadır hepimizin yakınları için..
hepimize çok geçmiş olsun..... çok üzücü...
neler oluyor böyle.....
arkadaşlar birhaber kanalında görgü tanığı yaralıları anlatıyor, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
Allah bunu yapan herkesin cezasını versin, hepsini ahretsin.
Bizim şirketi bırakmıyorlardı, biraz önce çıkabilirsiniz demişler. herkes eve gidiyor, biz de olabilirdik, hepimiz...düşününce çıldırmamak elde değil, biz de yabancı ingiliz bir şirketiz...oraları her öğlen çıktığımız yerler.....allahım.
bunları da geç herkes için bu millet ve hepimiz için içim ağlıyor, anlatamam,
hepimize geçmiş olsun.ÇOK ACI BİR DURUM ARTIK DIŞARI ÇIKMAYA KORKAR OLDUK.ALAH KORUSUN...
biraz önce Ayseli(lesyayı) benzettim dedi.Lesya Ankara da
bilginize.
elim kolum kalkmıyor çok kötüyüm çokk
Nerden duydun arkadaşım, inşallah asılsızdır.Bütün ailem ankarada endişelenmemek elde değil.
HSBC'de çalisan arkadasim eve gelmis, tel.ile görüstüm,basina ve eline bir kaç cam parcasi saplanmis tedavisi yapilmis, ciddi bir seyi yokmus.
Ama çok arkada ne kaldi bilmiyorum diye
agliyor.