İtiraf.com da yayınlanmış, belki bu kişi ile irtibata geçip, destek alabilirsiniz.

çölyakbabasi; Cinsiyet: Erkek; Yas: 28; Il:Izmir 13.01.2003
Heyt be itiraf com, sen neymissin! 4.12.2001 tarihinde kizimin rahatsizligiyla ilgili itirafimdan sonra çölyakla ilgili gelismeler: 1- Hürriyet, Milliyet, Radikal gazetelerinde, Kanal D anahaber bülteni ve Izmir'de yayin yapan Ege TV ile Sky TV'de haberler yayinlandi. 2- Çölyakla ilgili ilk dernek kuruldu: Ege Çölyakla Yasam Dernegi. Ben genel sekreter olarak görev aldim. Açilisa Haluk Levent katildi. Türkiye'nin çesitli yerlerinden yaklasik 500 kisiyi (hastalar ve yakinlari) Izmir'de topladik. 3- Dernek olarak bir dergi çikardik. Yakinda dagitilacak. 4- Itirafim yayinlandiginda sadece bes çölyakliyi tanirken, su anda yaklasik 300 kisilik bir listem var. 5- Çesitli zamanlarda yaptigimiz organizasyonlarla fakir çölyaklilara yardim ettik. 6- Çölyaklilar, bugday, arpa, yulaf ve çavdardan yapilmis gidalari yiyemiyor. Gidalarimiz yurtdisindan temin ediliyordu. Simdi Türkiye'nin en büyük bisküvi firmalarindan biri, bize özel üretime basliyor. Ayrica bazi firmalar çölyaklilar için gidalar ithal edecek. Daha çok sey var ama bu kadar yeter. Tesekkürler itiraf.com. Ülkemizdeki her üç yüz insandan biri farkinda olmadan bu hastalikla yasiyor. Çok siddetli ishal ya da kabizsaniz, çocugunuzun bedensel gelisimi yasitlarindan gerideyse, siz de, çocugunuz da çölyak olabilir. Lütfen süphelenenler bana mail atsin: kayaoguzoncul@hotmail.com