1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

İHLAS MAĞAZASININ HATASI ! Sinirden elim ayagım titriyor ya !

Sinirden elim ayagım titriyor ya !

Mayıs 2005 ayında eskişehirde ihlas satış mağzasının birinden 140 ytl değerinde semaver almıştım , ve bu ürünü 20 peşin 20 x7 takside bölen bir sözleşme imzalamıştım.adamlar her ayın 1-31 arası gidip bankadan – verdiğim hesap üzerinden tahsil edeceklerdi.kredi kartına direk bölmedi anlaşmaları yokmuş.
    Neyse beni temmuz ayında aradılar ve bankada sorun yaşadıklarını elden yatırabilmemi istediler bende mağazaya uğrayıp yatırdım taksidimi.ve tekrar sorun yaşarsanız haberim olsun dedim.tamam dediler.
    Neyse şu anda ekim ayındayız ve bu ay normalde son taksidi çekmiş olmaları lazımdı ama ben dün kapıcıdan bana bir kagıt geldiğini öğrendim.muhtara bırakmışlar.
    Bu gün muhtarı arayıp kagıdın kimden geldiğini sordum, bana 4.icra dedi ve ben şok oldum.
    Mehmet amca zarfı aç bakalım kim göndermiş,yok benim icralık durumum dedim.açtı ve bana 140 ytl lik bir borcum oldugunu , ödemediğimden dolayı 140 ylt ana para + gecikme faizi + avukatlık ücreti olarak bir borç cıkarmışlar.
    Hemen avukatı aradım ben bu borcu ödedim bu ay son taksit cekilecek ekstralarımda da mevcut dedim, bana firmayı aramamı ve durumu anlatmamı söyledi.
    Numarayı aldım ve firmayı aradım,adama kendimi tanıttım ve derdimi anlatmaya çalışırken adam birde “ kardeşim ben karışmam avukatımla konuş , banane diye konuşarak bağırmaya başladı “ ve suratıma telefonu kapattı.işte o anda tansiyonum sıfıra düşmüştür,ama nasıl titriyorum anlatamam.
    Tekrar avukatı aradım va genel müdürlüğü aramamı söyledi.neyse orayı aradım , muzaffer bey diye birisi ile görüştüm,adama durumu anlattım,borcumu ödediğimi hatta 2 kez elden ödediğimi ve ekstralarımında mevcut oldugunu sorun cıkarsa aramalarını uğrayıp yatırabileceğimi söyledim , ama siz beni ödediğim borçtan icraya vermişsiniz dedim. adam gayet medeni bir şekilde dinledi ve araştıracağını ve bana geri döneceğini söyledi.
    Tamam dedim kapattım.
    Yarım saat sonra aradı , hanımefendi yanlışlık olmuş,ödemelerinizi bulduk , bize satış mağazası ödemeleri bildirmediğinden bizde ödeme yapılmamış diye icraya vermişiz , özür dileriz dosyanızı hemen geri çekiyoruz dedi.sonra avukatı aradığımda dosyayı geri cektiklerini teyyid etti.
    Sorun halloldu ama benim elim ayagım hala titriyor, şimdi ben bana bağırıp cağıran adamı ve ihlas firmasını ödenmiş olan borcumu ödenmemiş kabul ederek mahkemeye versem mi diyorum. Sonuçta kağıt muhtara bırakıldıgı için muhtara , kapıcıya sonra eşimin iş arkadaşına ( eşim kağıdı iş arkadaşına aldırmış ) rezil oldum kağıdın tepesinde kocaman 4.icra yazıyor . burada ki arkadaşlar manevi tazminat aç diyor.
    Ya bilmiyorum ben bunu onların yanına bırakmak istemiyorum , özellikle bana bağırıp telefonu suratıma kapatan adamın , 10 yaş yaşlandım neredeyse ya !
    Ne yapayım arkadaşlar , nereye şikayet edeyim bunları?

2. Re: İHLAS MAĞAZASININ HATASI ! Sinirden elim ayagım titriyor ya !

Ben olsam kesin dava açarım

İhlas'a da nedense hiç güvenmem bişeyini beğensem bile almam, demek iyi yapmışım

Re: İHLAS MAĞAZASININ HATASI ! Sinirden elim ayagım titriyor ya !

dava açacağım ama izleyeceğim yolu bilmiyorum , bilen varsa yardım etsin.
    aslında bende hiç alışveriş yapmazdım onlardan ama arkadaşım cok övdü semaverini o yüzden di :-x lanet olsun ya :-x

4. Re: İHLAS MAĞAZASININ HATASI ! Sinirden elim ayagım titriyor ya !

Olanları bir dilekçeyle yaz o bağıran ve telefonu yüzüne kapatan adamın da adını öğren dilekçede yaz. Adliyeye git ve dilekçeni ver, onlar devamında neler yapman gerektiğini söyler.

Ayrıca genel müdürlüğe de o adamı şikayet eden bir dilekçe yaz.

Ayşeciğim, ne kadar sinirlensen haklısın..

Bence elinde tüm dökümler varsa ödediğine dair makbuzlar falan mahkemeye ver derim ben..

İhlastan asla alışveriş yapmadım, yapmam da...

6. Re: İHLAS MAĞAZASININ HATASI ! Sinirden elim ayagım titriyor ya !

bende kesinlikle alışveriş yapmam ihlas mağazalarıyla ilgili bu tip haberleri o kadar çok duyuyorum ki... sakın bu işin peşini bırakmayın mutlaka dava açın...sinirlendim şimdi arkadaşımın başına da benzer bir olay gelmişti... dava açmıştı oda gerçi burda dava açmak ta ayrı bir stres ama herkes yaptığı hatayı bilsin derslerini alsınlar...

AH AH ONLARI allah bildiği gibi etsin

hepsi öyle hele benim şimdi ihlasa çok gıcım var kusura bakmayın...

elinde icra kağıdın var, ödediğine dair makbuzların var bunlara manevi tazminat davası aç hem holding'e, hem ihlas pazarlamaya, hemde aldığın bayiye birde tüketici haklarına da bildirgede bulunabilirsin.

Bunlar uyuzların önde gideni

kusura bakmayın arkadaşlar eski çalıştığım yer çok büyük garezim varda onlara :-x :-x :-x :-x

arkadaş,

dava açsan da birşey geçmez eline. bir de o işlerle uğraşırsın. çünkü rezil oldun vs tamam ama maddi ve manevi kaybın yok. yani üzüldün de işten ayaktan mı kesildin? işe mi gidemedin mesela, kalbin mi tuttu, kocan mı evden attı? yoo. o zaman amaaaaaaan işin mi yok derler. orası türkiye.

bir daha böyle birşey olduğunda, tavsiyem herşeyi yazılı yapman ve cevabını da yazılı istemen. benden sana tavsiye, bunu aklından çıkarma.

şimdi mahkemeye gidip o bağıran adamın adını versen.. adam da çıksa bu kadının bende gözü vardı, reddettim dese -mesela tabi ekstrem örnek veriyorum, aman şahsi alma- veya hırsızlık yapmaya yeltendi kızdım diye böyle iftira atıyor ben çok kibarımdır dese, karşına da 3-5 yalancı şahit çıkarsa ne yapacaksın?

Allaha havale et. ve çevrendeki herkese de bu adamı şikayet et, müşteri kaybetsin.

hatta bi başka şey de otur bir dilekçe yaz, adamı tüketici merkezine şikayet et. ihlas genel müdürüne de şahsidir deyip gönder. admaın defterini dürerler. sonuçta markaya zararı var.

ama bence davayı unut.

geçmiş olsun.

gercekten sinir bozucu bir durum ama bende kanuni yollardan o adamin haddini bildir derim isten atilsinda bir daha musteriye nasil davranmasi gerektigini ogrensin.

Ayşecim ben hayatta şunu öğrendim, bu tür olaylarda haklı olduğuna inanıyorsan hiç moralini ve sinirini bozmayacaksın. Neden dersen olaylar zaten senin haklı olduğun yönde gelişecek, buna eminsin.

Bak sonunda ispat ettin, zaten elinde de kapı gibi ekstren var. Niye kendini o kadar sıkıntıya soktun şeker.

Hem bence kimseye de rezil olmadın, zaten ortada bir yanlışlığın olduğu apacık belli.

Ahhh ah yaş ilerleyince böyle oluyorsun, yani benim gibi rahat!!!

Üzme o güzel tatlı canını ..