o zaman öğleden sonra.....
o zaman öğleden sonra.....
Merhaba,
Ben kızımıda getirmek istiyordum o yüzden 13 den sonra diye düşünmüştüm.(10:30-12:00 arası yüzmeye gidiyor)
Ama yuvadaki çocukların uyku saatine denk geldiğine göre 11 de gelirim.
Eksik listesini tekrar gözden geçirip bölüşsek nasıl olur ? Çünkü herkes aynı şeyleri getirirse belki gözden kaçan almadığımız şeyler olur.Ne dersiniz?
Sevgiler
Fulya
Sabah gitmek benim için daha uygun, yuvadaki çocuklarla oglumun uyku sati ayni gibi. Saat 3 'den sonra ise iftar sebebiyle
gelemem hem trafik çok kötü oluyor. Avrupa yakasindan gelecegim. Saat bana uymazsa göndereceklerimi birinize ulastiririm.
Oyuncak getirecegim.Birde çorap almayi istiyorum ama bu henüz belli degil,bildiririm
Arkadaşlar sabahtan gidiyoruz. Saat 10.30 da göztepede yuvanın önünde buluşuruz. bu saate gelemeyenler de öğleden sonra gidebilirler.
Bu arada mutlu ıslak mendil, peçete,süt,oyuncak getireceğini belirtti. kendisi bir şeyler getirmek isteyenler bunları belirleyip bir an önce tarafıma bildirsin. Paylaşım yapmak isteyenler de kalanlarını alacaklar. Arkadaşlar konuya hassasiyetle yaklaşalım lütfen, çünkü ben yarından itibaren izne çıkıyorum. bana telefonla da ulaşabilmeniz için ;
iş : 0 212 318 22 12
cep: 0 532 525 04 56
yuvanin yerini biliyormusun?
Tarif edermisin lütfen?
Bana da sabah uygun arkadaşlar,
E-5 den gelirken Göztepe köprüsünün üstüne çıkıp, göztepe istikametine doğru devam edip, soldaki 3 tane gri bina.
Tabelasında Göztepe Semiha Şakir Çocuk yuvası yazıyor. Diğer binalarda huzurevi ve ilkokulu zaten. birilerine sorarsanız bilmeyen yoktur zaten.
Sevgili İrem,
Ben de saat 10:30'da gelmek isterim.
Elzem ihtiyaçlardan herhangi birine ağırlık verebilirim.
Yanlızca ne alacağımı önceden bileyim.
herkese selam,
Sunay
evet orayi biliyorum,sorun yok...
10.30-11.00 gibi gitmemiz herhalde daha uygun olur (benim fikrim)