ilhan irem
ilhan irem
ilhan irem+soner arıca+bendeniz
+leman sammaximum_moment yazdı:
ilhan irem+soner arıca+bendeniz
quote]
camomile yazdı:
ne kadar gereksiz ,ne kadar seviyesiz bir tartisma bicimi bu boyle.
kubra iyi sabir gostermis,kimsiniz kimle dalga geciyorsunuz kendinizce.bu sekilde bu sitede kabul gormeyecegniz kesin [/quote]
[size=medium] İlk önce kimseyle dalga geçmediğimi söyleyeyim ve herşeyden önce böyle seviyeli bir sitede böyle bir amacımda yok!Herkes nasıl ve hangi harfleri kullanmak isterse kullanır demi?Bence bu her insanın her doğal hakkı...Ayrıca ben sadece bir konu açtım ve isterdim ki diğer kişiler gibi,benim yazdıklarıma değil,sadece soruma cevap versin.İstemiyorsa da vermesin.Beni tanıyan kişiler beni bilirler.Anlatmama gerek yok sanırım.Ayrıca ben zaten anaokulu öğretmeniyim ve öğrencilerime iyi örnek olduğumu sanıyorum.Sanmama gerek yok,hatta öyleyim.Velilerimde,işverenimde benden son derece memnundur.Türkçe'yi güzel kullanmasam,böyle bir görevde yer almazdım sanırım.[/size]
benim yazdigin harfle ilgili yorumum yok,zaten her nekadar bana gore anlamli olmasada,boyle samimi buluyorum oyuzden yazdim gibi kendince aciklama yapmissin,buna inan hic itirazim yok benim.
buraya kadar hersey ok.
ama sonrasinda diger bir uyenin mudahalesiyle,"yazarim dimi" tarzinda biraz alayli bir mesajiniz varki hic te hos olmamis.ozellikle kotu bir turkce kullanarak ,ustune basa basa yazmissin o cevabi.o yuzden dalga gectigini dusunmem pek anormal degil.
son universite okuyup ogretmen olmakla ogrenmek bitmiyor,bende okudum bende formasyon aldim ama evet pek cok hata yapiyorumdur turkceyi kullanirkende ,baska konularda da.
fakat ogrenmeye acigim,hele Kubra deyince durup bir dusunurum,aldigi iyi egitimin yani sira,kendini cok iyi yetistirmis ,cok ta guzel kalpli bir insanidr o.ondan hepimiz pek cok sey ogrenebilirz,yeterki dinleyelim.
Zülfü LİVANELİ
Ezginin GÜNLÜĞÜ
zEYNEP CASALİNİ
Sezen AKSU
Umut AKYÜREK
şimdi ben yabancıları yazacağım ama ne yapayım en çok bunları dinlemekten hoşlanıyorum. Bu arada tam bir 60 ve 70'li yıllar delisiyim hem türkçe hem de yabancı olarak
Pink Floyd
REM
Queen
U2
Travis
Cranberries
Yabancıda yazabiliriz canım...Yerli-yabancı farketmez...Bu arada bende Cranberries çok severim........subi yazdı:
şimdi ben yabancıları yazacağım ama ne yapayım en çok bunları dinlemekten hoşlanıyorum. Bu arada tam bir 60 ve 70'li yıllar delisiyim hem türkçe hem de yabancı olarak
Pink Floyd
REM
Queen
U2
Travis
Cranberries
eskiden AHA grubu vardı bilen var mı?
Evet;ama Türk olan demi?Yabancılardan bilmiyorum da öyle bi grup varsa........kani_erdem yazdı:
eskiden AHA grubu vardı bilen var mı?