quote]
kani_erdem yazdı:
yasemin na߀r wallaha s€n ist€diğin gibi yaz ßenc€[/quote]
[size=medium]THANX,߀Nd€ öyle y@pıyorum zaten.............Herkes istediği gibi yazabilir,demi.........[[/size]
quote]
kani_erdem yazdı:
yasemin na߀r wallaha s€n ist€diğin gibi yaz ßenc€[/quote]
[size=medium]THANX,߀Nd€ öyle y@pıyorum zaten.............Herkes istediği gibi yazabilir,demi.........[[/size]
Kani Bey!kani_erdem yazdı:
neden herkes birbiriniz yazısındaki imla hatalarını yada harfleriyle uğrtaşıyor yorum yaz bitsin gereksiz tavırlara gerek yok kübra hanım..ßence yani.
Kimseyle uğraştığım filan yok, nereden çıkartıyorsunuz? İmlâ yanlışı olarak algılamadım zaten arkadaşımızın 'w' kullanımını. Dikkatimi çekti, nedenini sordum. Anadilimin doğru kullanılmasına özen göstermeye çalışıyorum, kaygım bundan ibaret. Kişilere yönelik özel bir tutumum yok. Sitenin içten bir ortamı olduğu için, arkadaşımıza açıkça sorumu yönelttim.
Neyse...
[size=medium]THANX,߀Nd€ öyle y@pıyorum zaten.............Herkes istediği gibi yazabilir,demi.........[[/size] [/quote]ykoken yazdı:
quote]
kani_erdem yazdı:
yasemin na߀r wallaha s€n ist€diğin gibi yaz ßenc€
Arkadaşlar,
Geyik yapmak için ayrı bir forum alanı var. Lütfen, saygılı olun! Kızımın adı Alew değil, Alev! Gerekirse ben de sizlerle güzelce dalga geçerim, ancak böyle bir amacım yok. Sitenin özünü bozmayalım, ne olursunuz...
Sevgiler
Kübra-Alev yazdı:
Kani Bey!kani_erdem yazdı:
neden herkes birbiriniz yazısındaki imla hatalarını yada harfleriyle uğrtaşıyor yorum yaz bitsin gereksiz tavırlara gerek yok kübra hanım..ßence yani.
Kimseyle uğraştığım filan yok, nereden çıkartıyorsunuz? İmlâ yanlışı olarak algılamadım zaten arkadaşımızın 'w' kullanımını. Dikkatimi çekti, nedenini sordum. Anadilimin doğru kullanılmasına özen göstermeye çalışıyorum, kaydım bundan ibaret. Kişilere yönelik özel bir tutumum yok. Sitenin içten bir ortamı olduğu için arkadaşımıza açıkça sorumu yönelttim.
neden kendine bu misyonu yükledin anlamadım..sanal alemdeyiz seviyeli sohpetler derken birden bir harfe taktın ortaamı germeye gerek yoktu bence.. önemsiz bir ayrıntıya takmışsınız bence..kübra hanım..
neyse.....
Neyse...
Arkadaşlar,Kübra-Alev yazdı:
[size=medium]THANX,߀Nd€ öyle y@pıyorum zaten.............Herkes istediği gibi yazabilir,demi.........[[/size]ykoken yazdı:
quote]
kani_erdem yazdı:
yasemin na߀r wallaha s€n ist€diğin gibi yaz ßenc€
Geyik yapmak için ayrı bir forum alanı var. Lütfen, saygılı olun! Kızımın adı Alew değil, Alev! Gerekirse ben de sizlerle güzelce dalga geçerim, ancak böyle bir amacım yok. Sitenin özünü bozmayalım, ne olursunuz...
Sevgiler[/quote]
Arkadaşım;
Ben buraya geyyik sohbeti başlatmak için konu açmadım.Ben yeri geldiğinde Türkçe mi gayette iyi konuşurum.Burda samimi bir ortam olduğu için ve genelde de böyle kelimeler,yazışmalar,harfler kullanılıo.Ama kabak benim başıma patladı.Ben bu konu hakkında başka birşey söylemek istemiyorum.
İyi geceler..........
ne kadar gereksiz ,ne kadar seviyesiz bir tartisma bicimi bu boyle.
kubra iyi sabir gostermis,kimsiniz kimle dalga geciyorsunuz kendinizce.bu sekilde bu sitede kabul gormeyecegniz kesin
Ahmet kaya
edip akbaram
selda bağcan
onur akın
ali asker
gurup yorum
gurup kızılırmak
emekçi
kıvırcık ali
zülfü livaneli
ferhat tunç
ilkay akkaya
kardeş türküler..
aşık mahsuni
arif kemal
sabahat akkiraz
liste uzayıp gider..
kazım koyuncuyu unutmuşum yaaamaximum_moment yazdı:
Ahmet kaya
edip akbaram
selda bağcan
onur akın
ali asker
gurup yorum
gurup kızılırmak
emekçi
kıvırcık ali
zülfü livaneli
ferhat tunç
ilkay akkaya
kardeş türküler..
aşık mahsuni
arif kemal
sabahat akkiraz
liste uzayıp gider..
maximus..sevdiğin sanatçıları gören de seni komunist,militan falan sanır..)
benim beğendiğim türk müzik sanatçısı diye düşünüyooom düşünüyooom bulamıyorum valla..
nev veya kıraç olabilir.
tarkan da dinlerim ara sıra
sezenin duruşunu ve şarkılarını sevmiyorum artık.takdir ederim o ayrı..
yaa ben galiba pek şarkıcı sevmiyor muyum neyim..hay allah yaaa..dur bunu biraz irdeliyeyim..benim sevdiklerim eskilerde mi kaldı nedir..yaşlanıyorum heyhatt
Son günlerde çok fazla dinlediklerim ;
- Rafet El Roman
- Ziynet Sali
- Tarkan
- Alabina grubu
- Işın Karaca
- Burcu Güneş
- Sertab Erener
Eskilerden, o kadar çok sevdiğim şarkı ve şarkıcı var ki yazmaya kalksam bütün sayfayı doldururum..
Örneğin ;
- Sting
- Frank Sinatra
- Celine Dione
- Barbra Streisand
- Tom Jones
- François Michael
- Mirelle Mattieu
Ve daha çoookkkk var.. Joy FM en sevdiğim radyo kanalıdır..