Soğuk kış günlerinle eldiven ve atkı muhakkak kullanırım, hatta atkı-şal vazgeçilmezlerim arasında.....
Şapka kullanmayı pek sevmiyorum ama kar yağışı olduğu zamanlarada kullanmam için iki tane şapkam var....
Soğuk kış günlerinle eldiven ve atkı muhakkak kullanırım, hatta atkı-şal vazgeçilmezlerim arasında.....
Şapka kullanmayı pek sevmiyorum ama kar yağışı olduğu zamanlarada kullanmam için iki tane şapkam var....
Şapka ve atkıyı nadiren kullanırım.Ama eldiven kesinlikle kullanırım.Çünkü normalde ellerim yazın bile buz gibidir kışın iyice demir oluyor nerdeyse eldivenleri işyerinde bile takasım geliyo
eldiven ve atkıyı hep kullanırım, bere ise tipi yağarken göz gözü görmez olunca iyice sarınıp sarmalanıp öyle çıkarım.
şapka olarak kalpak seviyorum ben..
eldivende deri tam parmaklı ya da yün parmaksız olanları..
atkı severim..gün içinde de bazen ofiste boynumda dolanmış halde dolaşırım..
ben çok üşüyenlerdenim napiim..
eldiven ve bere kullanmayı sevmiyorum..
Ama şal ve atkı kullanırım.Genelde kıyafetimi tamamlamak üzere kullanıyorum..
vallahı arabam olmadıgı ıcın sapka atkı eldıven kullanmayı sevmesemde onlarsız cıkmıyorum..cunku soguktan cıddı anlamda nefret edıyorum...kısın yolda sadece gozlerım gozukur anlıyacagınız.....
bora yada kullanıyorum tabıykıne....eldıven olayına katılıyorum......zaten cok sabırsız bır ınsanım bırde parmaklarını gecırememesı stres yapıyor benı ablası....
Eldiveni,atkıyı çok severim ve kullanırım.
Sanırım hemen hemen herkeste bir demir eksikliği sorunu var.Aynen bende dahilim buna.Çok üşürüm çoook.Şalı da severim .
Ama şapka veya bere hiç kullanmadım.
Eldiven,atkı takarım.
Çok soğuklarda berede takarım,kulaklarım çok üşür bide sinüzitim var baş ağrısı yapıyor ondan.
ben hepsini kullanırım..vede cok severim rengarenk breler cok hoş eldivenler..modaya uyarım genelde..
genelde bana hediye gelir böyle aksesuarlar .....
ama çok az kullanırım.belki bütün kışta 1-2 kez takarım.