Özel mesajlarıma bakar,cevaplarım.Sonra genel foruma girer okur,cevaplarım.En son Fotoğraf Galerisine girer bir kaç fotoğraf eklerim.Müşterilerden fırsat buldukça siteye tekrar tekrar girer.Güncel forumlara bakarım.
Özel mesajlarıma bakar,cevaplarım.Sonra genel foruma girer okur,cevaplarım.En son Fotoğraf Galerisine girer bir kaç fotoğraf eklerim.Müşterilerden fırsat buldukça siteye tekrar tekrar girer.Güncel forumlara bakarım.
İlk önce forumlara bakıyorum, sonra özel mesajlara,fırsat buldukça eski forumları inceliyorum.
Sadece genel forumlara girip yeni ve değişik bir konu varmı diye bakıyorum.Son zamanlarda pek değişik bişide yok aynı anlamlarda değişik başlıklar var.
Önce temayı subred yapıyorum sonra da forumlara bakıyorum..
vallaha ben ilk kuullanıcı bilgilerimi düzelttim.resim eklemeye çalıştım.. sonra formlara baktım..
İlk işim genel forumları okumak ve cevaplamak olur
Ben açılış sayfaını kullanmayı tercih ediyorum..
Siteyi tıklar tıklamaz açılan Ana Sayfa'ya göz ucuyla bakılır ve sırasıyla - bildirimler - genel forum - açılır.. Kim ne demiş, ne yapmış bakılır ve cevaplar yazılır..
Ama geçen gün yenilen zılgıttan sonra artık Ana Sayfa ile daha yakından ilgilenilmesi gerektiği anlaşılmıştır
Önce login oluyorum daha sonra ana sayfadaki forumlardan başlayıp (ki bunlar en son güncellenenler) genel forum kısmına geçip bildiğim soruları cevaplandırıyorum.
Şööööööyle eni konu ana sayfayı incelerim.