evet 3 yaşında her şeyi olmasada bir çok şeyi net biliyor...icim yazdı:
Ama sizin çocuğunuz 3 yaşında değilmi herşeyi çook net bilmesi gerekli
evet 3 yaşında her şeyi olmasada bir çok şeyi net biliyor...icim yazdı:
Ama sizin çocuğunuz 3 yaşında değilmi herşeyi çook net bilmesi gerekli
benim kızımda 3 yaş 3 aylık ,zekları süper yani size belki bişey ima etmek istiyordur,belki size anne diyince siz kızıyorsunuzdur,sizi kızdırmak hoşuna gidiyordur.
Benim kızım mesela hep babasıyla zıtlaşır,zorla sevdirtir kendini,öyle bişey mi var diye sormuştum
Yoooo bana ne anne nede baba diyince kızmam....hatta oğlum ile zıtlaşmam.... şuana kadar çözebilmiş değilim neden dediğiniicim yazdı:
benim kızımda 3 yaş 3 aylık ,zekları süper yani size belki bişey ima etmek istiyordur,belki size anne diyince siz kızıyorsunuzdur,sizi kızdırmak hoşuna gidiyordur.
Benim kızım mesela hep babasıyla zıtlaşır,zorla sevdirtir kendini,öyle bişey mi var diye sormuştum
Şimdi sizin profil bilgilerinize baktım da,gazeteci olduğunuzu gördüm,belki oğlunuza fazla vakit ayıramıyosunuzdur,oda size olan özlemini öyle çıkartıyordur.
Benim kızım bana olan özlemini mızmızlanarak,kendini sevdirmeyerek çıkartıyor.Annem sen evegeldiğinde bütün huyu değişiyo diyo,en baştada benimle doğru dürüst yemek yemiyo
benim oğlumda babasına anne diyor.tek onunla kalsa alakasız kişilerede anne diyor. anneyi bir yardım kelimesi olarak söylediğini farkettim...birşey istediğinde kimi görürse anne diye hitap ediyor.bazende anne diye kişiyi kendine baktırıp gülerek uzaklaşıyor...
benim ki sizinki kadar büyük değil yalnız...
saygılar..
Aslında sizin anlattıklarınızın tam tersine oğlum ben evde iken hiç yanımdan ayrılmıyor ev içinde ben nereye o oraya geliyor...icim yazdı:
Şimdi sizin profil bilgilerinize baktım da,gazeteci olduğunuzu gördüm,belki oğlunuza fazla vakit ayıramıyosunuzdur,oda size olan özlemini öyle çıkartıyordur.
Benim kızım bana olan özlemini mızmızlanarak,kendini sevdirmeyerek çıkartıyor.Annem sen evegeldiğinde bütün huyu değişiyo diyo,en baştada benimle doğru dürüst yemek yemiyo
küçük çocuklar genelde gördüklerine ya anne yada baba derler doğru ama benimkisi küçük değil ki...ayrıca dışarda hiç kimseye anne yada baba demiyor ki...aycanemir yazdı:
benim oğlumda babasına anne diyor.tek onunla kalsa alakasız kişilerede anne diyor. anneyi bir yardım kelimesi olarak söylediğini farkettim...birşey istediğinde kimi görürse anne diye hitap ediyor.bazende anne diye kişiyi kendine baktırıp gülerek uzaklaşıyor...
benim ki sizinki kadar büyük değil yalnız...
saygılar..
...
Gökçe-Kayra yazdı:
...
yorum yok mu?
Konuyu daha acmaniz lazim, benim yorumda bulunmam icin
gerci siz hic bir cevabi begenmemissiniz, yani begenmemek degilde herseye bir karsi cevap yazmissiniz onun icinde biraz acin konuyuda öyle sorun, sizi fazla tanimiyoruz ya o acidan yani...
mesela oglunuza gündüz kim bakiyor vs.