sorma nolacaksa halimiz oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeee.Yesim yazdı:
Aysel aynı durumdayız
Aysel aynı durumdayız
Aysel yazdı:
Aysel aynı durumdayız
Bana da doktor lazım. Acaba Toplanıp gitsek grup indirmi yaparmı?
Yok ben doktor aşamasını gectim doktor beni görünce kendine doktor arar
İşyerimde tanışıp evlenmiş 1 yıl önce de boşanmış bir çift var... Halen aynı şirkette farklı birimlerde çalışıyorlar... üstelik boşanmaları da tatsız olmuştu(hangi boşanma tatlı olur ki ) evliyken onları şirkette hiç birlikte görmedim şimdi de zaten ayrılar
Bence karı-kocanın ayı işyerinde çalışması zor ve tehlikeli... birbirleriyle ve diğer şirket çalışanlarıyla ilişkileri açısından.. bir de kendi ilişkilerinde tekdüzelik yaratabilir..
Yine de her durum kendine özeldir... ama birçok şirkette çiftlerin aynı şirkette çalışmaları kabul edilmez...Orada tanışıp evlenmiş olsalar bile birisinin gitmesi gerekir.
Cozum, bir cikar yol bulup isleri ayirmak gerekiyor, bence, cunku evlilikler yipraniyor,
Esler birbirini ne kadar da cok severse sevsin, ki bunun la hic alakasi yok,
ozlem mutlaka olmali diyorum.
yasamis biri olarak bu olayi, inanki bende doktorluk olmustum.
Ah kızlar, yarama parmak bastınız. 8 yıldır eşimle aynı işi paylaşıyoruz. Ama artık fenalık geldi. Sizlerin de dediği gibi, tartışmalarımız hep iş kaynaklı, başka bir şey yüzünden bu güne kadar tartıştığımızı hatırlamıyorum inanın. O çok işyerinde taviz verir. Ben de bu kadar taviz verip, müşterileri başına çıkarma derim. Velhasıl tartışma başlar, zaten krizler sağolsun peşimizi hiç bırakmıyor Bir de piyasa koşulları tuz biber ekiyor. İyi tarafları var mı ? bazen, mesela sabahları bazen canım istemiyor diyorum, bir iki saat geç gelebiliyorum işe. Canım sıkıldı mı, çıkıp çarşıda biraz dolaşıp, alışveriş yapabiliyorum. Ama, tüm eksilerin yanında bunlar çok da artı gibi gelmiyor bana. İnanın bazen maaşlı çalışmayı özlüyorum. Zamanında çok iyi teklifler gelmişti, değerlendirmediğime çok pişmanım. Yok arkadaşlar,aynı işyerinde çalışmak akıl karı değil. İnanın patronlu çalışmaya razıyım. Çok geriliyoruz, bu kadar stres nereye kadar ??? dün akşam yarım saat arabayı nereye park ettiğini aradı , valla ciddiyim. Ben de saf saf sokağın ortasında bekldim. E olacağı bu, bu kadar iş odaklı yaşamın olursa sonucu da böyle olur. OF uzun oldu, ama biraz rahatladım.
Ay İyiki açmışınız bu forumu ne çok dertli varmış bende sanıyodumki bi tek ben dertliyim bu konuda
Zor be Nurcan... 10 senelik ortak işhayatı ve yas 40 olunca çok zor.. Evleri ayırmak bile cok daha kolaydır
Benim işyerini ayırmak gibi bir şansım yok. Ancak başka bir ile tayin alırsam olur.
Hımmm bak bu iyi fikir gizliden dilekçe tayin dilekçesi falan mı versem acaba.
bende şuanda bu durumdayımsubbota yazdı:
Cozum, bir cikar yol bulup isleri ayirmak gerekiyor, bence, cunku evlilikler yipraniyor,
Esler birbirini ne kadar da cok severse sevsin, ki bunun la hic alakasi yok,
ozlem mutlaka olmali diyorum.
yasamis biri olarak bu olayi, inanki bende doktorluk olmustum.
işleri ayırmak mümkün değil
kırtasiyemiz var eşim okullarda akşama kadar..
müdürlere sinirleniyo geliyo bana bağırıyo,sanki elemanıymışım gibi emirler yağdırıyo,
ve işimiz çok ağır ben tek başıma üstesinden gelmeye çalışıyorum
hep işyerindeki tatsızlıklar yüzünden tartışıyoruz
daha 2 yıllık evliyiz ama bana sanki yıllarr yıllarr geçmiş gibi geliyo doğruyu söylemek gerekirse..
eğer bir gün evliliğim bitersede iş yüzünden yaşanmış ve yaşanacak olan şeyler yüzünden biterr..
örneğin;ben kimseye hatır çeki verme diyorum..o beni dinlemiyo..kıramıyo kimseyi..
geçen gün birisine yine hatır çeki verdi
3 gün gecikmiş adam çeki ödememiş ve çek yazılmış
geldi eve bana surat yapıyo bağırıyo çağırıyo
gelde uyuz olma yaa