1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 42 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Arkadaslar sizden bir ricam var , özellikle ist. anadolu yakasinda oturanlardan(gulcin-tuana)

Öncelikle nasilsiniz diyim ve hemen konuya gireyim..
    Benim bir ablam var ve evli, ist. anadolu yakasinda beykoz da oturuyor.. Ablamin evine bir sapik dadanmis 3 aydir haftada en az bir kere en fzla iki kere evine giriyor ve ne kadar ic camasiri varsa hepsini dolaplardan cikartip bir guzel katlayip yataginin uzerine seriyormus, (ablamin esi pazarci oldugu icin hale gittigi zamanlarda annemlerde kaliyorlar o yuzden evine cimiyor ve bu sapikda bunu biliyorki herhalde eve giriyor) kac kere ablam bu manzarayla karsilasmis ve kadinin psikolojisi bozulmus, insanin aklina bin tane sey geliyor, her odugunda polis cagiriyorlar. parmak izi aliniyor ama yine ortada birsey yok..
    Ablamda 3 aydir ev bakiyor ama butcesine gore bir ev bulamiyor, fiyatlar ucmus 400-500 milyondan bahsediyorlar..
    Bugun annemi aradim ynie ayni olay olmus dun ve benimde canim cok sikkin suan..
    Dedim bizim siteye bir yaziyim, belki bu civarda oturanlar yardimci olabilirler.. olmazsa da caniniz sagoolsun yani..
    Eger bu civarda oturuyorsaniz, bildiginiz uygun fiyatli evler var mi acaba, yardimci olabilir misiniz bana?

Öpüyorum hepinizi

Re: Arkadaslar sizden bir ricam var , özellikle ist. anadolu yakasinda oturanlardan(gulcin-tuana)

gülcin okuyunca sok oldum inan, üzüldüm ablanin durumuna.
    serefsize bir tuzak kursalar aslinda, evden cikiyormus gibi yapip onu sucüstü yakalasalar, sonrada bir benzetseler :-x
    fetisist gidip baska yerde dolansin, cok kizdim simdi...
    hala saskinim

Blog Girişleri
    1

Re: Arkadaslar sizden bir ricam var , özellikle ist. anadolu yakasinda oturanlardan(gulcin-tuana)

gülcin cok sasirdim canim ya
    aman dikkat etsin ablanda tek basina evde kalmasin insallah kisa zaman da bütcesine göre bir ev bulur cok üzüldüm valla

Canım kusura bakma,ev konusunda sana yardımcı olamayacağım.

Ablanın durumuna çok üzüldüm,haklı yazık kim olsa psikolojisi bozulur.

Acaba tanıdık veya garezi olan birisi yapıyor olabilirmi??

Sibel'in dediği gibi keşke tuzak kurulsada kim olduğu ortaya çıksa.

Çok geçmiş olsun,sevgiler..

Sibel-Denis yazdı:
    gülcin okuyunca sok oldum inan, üzüldüm ablanin durumuna.
    serefsize bir tuzak kursalar aslinda, evden cikiyormus gibi yapip onu sucüstü yakalasalar, sonrada bir benzetseler :-x
    fetisist gidip baska yerde dolansin, cok kizdim simdi...
    hala saskinim
    Bende ilk duydugumda sok olmustum, cevrede bir kac kisiye daha girmisler boyle ama onlarin ic camasilrlarini begenmediki herhalde sadece ablama dadanmis :-x onlar dusundu oyle bir seyi ama simdi omicak seyler falan olur baslarina bela almamak icin vazgectiler, hatta dayim eve girip pusu kurcakti ama sonrada vazgecirdiler, ne yapsinlar onlarda korkuyor sonunda kotu birsey olmasindan o yuzden polisi cagirip duruyorlar eve.. Hos onlarda birsey yapamiylrar ya, artik bakaim yeni bir eve tasinsinlarda eger tekrar devama ederse o zaman biri girip mecbur pusu kurcak evde, baska caresi yokk.. :-x
    Ayyy co sinir bozucu bir sey ya, dusunsene ya esin evde yok o gunde sen evde kalmak istemissin, sapik gelse eve.. aman allahim gerisini dusunmek bile istemiyorum yaaa...
    Birde yigenimde yavrum o da 4 yasinda..
    "annecim benim ic camasirlarimi niye yataga komymamis" diyormus.. o da kimbilir ne dusunuyor bir tanem..

Gülzade yazdı:
    gülcin cok sasirdim canim ya
    aman dikkat etsin ablanda tek basina evde kalmasin insallah kisa zaman da bütcesine göre bir ev bulur cok üzüldüm valla
    sagool canimcim, o da bitti artik bunlar zannedip eve cikiyordu son zamanlarda ama allahtan ona denk gelmemis yaa :-x bakalim insallah bulurlar canim, simdi o taraflara dogal gaz geldi diye cok pahalilanmis ev fiyatlari

gülhan.e yazdı:
    Canım kusura bakma,ev konusunda sana yardımcı olamayacağım.

Ablanın durumuna çok üzüldüm,haklı yazık kim olsa psikolojisi bozulur.

Acaba tanıdık veya garezi olan birisi yapıyor olabilirmi??

Sibel'in dediği gibi keşke tuzak kurulsada kim olduğu ortaya çıksa.

Çok geçmiş olsun,sevgiler..
    Sagol canim, olsun canim sagolsun..
    Tabi ya cok zor onun icinde, bilemiyoruzki kimin yaptigini eve nasil giriyor, hic biryerde zorlama da yok, sasirmis durumdayim bende, suan icin pusu kurma olayi tehlikeli geliyor onlara, sonucun ne olacagini tahmin edebiliyoruz o yuzden bekliyorlar bakalim ne cikicak sonunda..
    Allah bildigi gbi yapsin pisligi, ne anliyorsa artik milletin ic camasirlarini katlayip yataklarin uzerine yaymakla, yani birde bunlar bir titizlikle yapiyormus sasip kaliyorum yaaaa

aman allahim gulcin ne kadar sinir bozucu bir durum, umarim ablan ve esin bu sapiktan cok yakinda kurtulur, bu kadar eve kolay nasil giriyor ki sapik anlamadim? alarm yokmu?

PENGUIN yazdı:
    aman allahim gulcin ne kadar sinir bozucu bir durum, umarim ablan ve esin bu sapiktan cok yakinda kurtulur, bu kadar eve kolay nasil giriyor ki sapik anlamadim? alarm yokmu?
    Sagol canim insallah..
    Yok canim alarm nerdeeee alarmli evde oturcak para, ev sahipleri de taktirmamis, hadi alarmi birak evin her tarafi kapali, yani kapiyi bile zorlamadan nasil girebiliyor buna hayret ediyor insan..

bak canim simdi evden cikmasinlar, evden cikma parasi masraf olur, eve alarm taktirsinlar, birde video kamera koymadimi gizli polis, allah askina adamlar her seferinde moku mokuna gelip bos elle donuyorlar yani bir polis olmayaraktan bunu dusunebiliyorsam ben

acaip sinir bir durum cok