ben ehliyetimi 5 sene önce aldım..ama şöförlük yok..siz iyi arba kullanabiliyormusunuz...
yani trafiğe çıkabilirmisiniz..
ben ehliyetimi 5 sene önce aldım..ama şöförlük yok..siz iyi arba kullanabiliyormusunuz...
Hollanda da daha doğrusu yabancı ülkelerde ehliyet almak Türkiyeye oranla çok daha zor .Ama hakkıyla araba kullanmayı bilmiyosan sanırım asla ehliyet alamıyosun.Keşke burda da olsa. 10 yıllık ehliyetm var ama trafiğe çıkamıyorum..
Sana kazasız belasız sürüşler dilerim
Tebrikler canim,darisi almayanlarin basina.
1 yildir her hafta iki saat olmak uzere trafik dersi aliyordum anayolda 120 km, daracik caddelerde tamamen kendi insifiyatim ile araba kullaniyordum yanimda ehliyet hocam vardi ama kendisi durum cok tehlikeli olmadikca kesinlikle mudahale etmedi.havva-ceren yazdı:
Zaten sinavdada yarim saat boyunca, anayol,yogun trafikte park yogun trafik diyorum cunku saat sabahin 08:00'i yani herseyi tamamen kendi insiyatifimle yapmam gerekiyordu sinav icin giren hoca bana yalnizca hangi yone gidecegimi soyluyordu gerisini artik anayolda sollamammi gerekiyor bunu artik nasil yaparim falan kendim karar vermem gerekiyordu.
Sence trafige cikabilirmiyim?
YASEMIN HADI HAYIRLI OLSUN BU YIL SENIN YILIN OLACAK GIBI NE DERSIN
SANA BI TAVSIYE ILK GUNLER YANLIZ KULLAN ARABAYI YANINA KIMSEYI ALMADAN.
ASIL ARABA KULLANMAYI SIMDI OGRENECEKSIN DERSTE OGRENDIKLERIN BOS GELECEK. VALLA NE DIYEYIM KOLAY GELSIN/
HA ABIM HEP DERDI YENI EHLIYET ALDIGIMDA; BISIKLETLIYE CARPMADA NAPARSAN YAP.
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
zamanında aldığımda ben de uçmuştum havada
tebrik ederim
fakat çok dikkatl, ol arkadaşım trafikte bir sürü kendini bilmez var
Hayırlı olsun.Sıra geldi şimdi kazasız belasız kullanmaya.
Allah kazadan beladan korusun.
hayırlı olsun.. kazasız, belasız iyi günlerde kullan arabanı
Gözün aydın. Çok sevindim adına.