Taş Devri,Şeker kız Candy,Heidi
Taş Devri,Şeker kız Candy,Heidi
Ben şirinleri çok severdim halada çok seviyorum.
taş devri, şekerkız cendy,heidi..o zamanlar çizgi filmler konulu idi.hep takip ederdik.Şimdikiler öylemi.Ben çizgi film halen seyrediyorum taş devrini seyrediyorum.Zehraya seyrettirmeden önce ben seyredeceğim çizgi filmleri , ayşeRtükten geçecek.
Niye mi geçen gün bir film aldım hadi izleyim dedim.Şok
Filmde Allahı haşa'İnsan figüründe' göstermişler.Kırdım cdyi.Ama bir 'karıncanın yaşamı'nı tavsiye ederim.
Bakar mısınız kız daha izlemiyor ben zehrayı bahane çizgi film izliyorum.Büyüde annem birlikte izleyelim imi.
ben en çok heidiye bayılırdım.Hep unun gibi dağlarda gezmeyi isterdim.Birde odun ateşinde pişirdikleri peynirlere imrenirdim..
Hala çizgi film seyretmeyi severim.Utkunun Asterix serisi cd lerini defalarca seyrettiğimiz halde halaa zevkle seyredebiliyorum..Hele Asterix Amerikayı keşfediyor a bayılıyoruz..
Tonton Ailesi (degis tonton degis deyip degisirlerdi)
Dandin Sevimli Dev (iki yuzugu birbirine surter tastan bir devi ortaya cikarirdi cocuk)
Sirinler
Jetgiller
Seker Kiz ,cicek Kz vs
Vikingler
Ucan Kaz
Heidi
heidi , taş devri , şeker kız candy, jetgiller
ton ton ailesi
heidi
candy
marko
vikingler
gıcırla bıcır ( yani tom ve jerry)
hele tom la birlikte markete gitmelerini cok severdim cunku market evin buzdolabiydi ve icinde asansorle gezerlerdi
aaaa jetgilleri unutmustum kopya cektim
clymentine hic sevmezdim bende ne garip bir cizgi filmdi
hemanide sevmezdim
ben tam kiz cigi filmlerini seyrederdim galiba
pembe panter
temel reis
tom ve jerry
heidi
şeker kız candy
aklıma gelenler
Heidi! Heidi! deine Welt sind die Berge...
ayrica Polyanna'yi da cok severdim...
Seker Kiz Candy, Cicek Kiz, Pembe Panter, Red Kit, Flinstones, Tom And Jerry hepsini cok severek izlerdim...
hatta daha ileriki yillarda Clementine, He-Man vardi, onlari da cok severdim...
sevmedigim bir iki cizgifilm vardi, biri Calimero idi... siyah bir yavru kustu yanlis hatirlamiyorsam, ezik ezik bakip ama haksizlik bu! demesi hic hosuma gitmezdi... bir de Yakari vardi, sinir bozucu kisnemesi olan bir ati vardi... ayrica Temel Reis'i de ( popeye) oldum olasi sevmemisimdir...
Şirinler elbetteki hala bile kızımla oturup bazen izlerim.