Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Sizin Hikayeniz nedir?

Arkadaşlar,
    Eşinizle nasıl tanıştınız ne kadar zamanda karar verdiniz evlenmeye, kim teklif etti, çok ısrar ettimi.) Ben hikayelerinizi merak ediyorum çünkü eşimle tanıştıktan çok kısa süre sonra (2-3 hafta gibi) evlendik)Evlenme teklifi eşimden geldi. Kayınvalidemle (ki kendisi dünya tatlısıdır) evlenmeden bir gün önce tanıştım) Yani ortalamayı bulmak istiyorum.))

Re: Sizin Hikayeniz nedir?

MERHABA CANIM,BU KONU DAHA ONCE YAIZLMISTI GECMIS TEKI FORUMLARA BAKARSAN MUTLAKA BULURSUN
    AMA BEN YINEDE ANLATAYIM
    BEN ESIMLE INTERNETTE TANISTIM YAKLASIK 1 YILLIK BIR ARKADASLIKTAN SONRA EVLENMEYE KARAR VERDIK NISANLANDIK VE IKI AY SONRADA EVLENDIK
    SU ANDA 2,5 YILLIK EVLIYIM VE 13 AYLIK BIR KIZIM VAR VE ESIME HALA ILK GUN KI GIBI SEVIYORUM
    SEVGILERIMLE

gerçekten hızlı bir evlilik tebrikler ve mutluluklar..ben eşimle barda arkadaş ortamında tanıştım.gülmeyin ama eşimle tanıştığımda o başka biriyle ben başka biriyle birlikteydik.kısmet işte herşey.daha sonra çıkmaya başladık..8 ay sonra nişanlandık ve 3 sene sonra da evlendik.1.5 sene sonra çağla doğdu..işte böyleeeee.hayat akıp gidiyor..

Re: eskilerin böyle, ya yeniler?siz de yazın...

Sevgili Cemile,
    Eski hikayelere kolay yoldan ulaşmamı sağladığın için teşekkürler. ))

Merhaba
    Sizinki rekor düzeyinde ama mutluysanız ki sanıyorum öyle mutluluğunuz daim olsun.
    Ben eşimle aynı şirkette çalışırken o başka biri ile ben başka biri ile beraberken ve biz sadece normal arkadaşken birde baktıkki beraberiz. Bu beraberliğimiz 6 yıl flört şeklinde oldu ve 7 yıldır da mutlu bir evliliğimiz var, yani uzatmalı bir aşktan sonra evlenebildik. İlginçtir kimse kimseye evlilik teklif etmediği gibi, birde baktık ki aileler prosedürü devreye girmiş...
    Evlendikten 6 yıl sonrada prensesimiz aramıza katıldı ve inşallah hep böyle mutlu bir hayat süreriz.
    Hem biz hem herkes...

Sevgilerimle,

Merhaba, öncelikle tebrikler. Bu kadar kısa sürede nasıl karar verebildin ? Bravo doğrusu. Mutluluklar dilerim. Ben eşimle 1997'de tanıştım. Bir tanıdığın ısrarıyla, zoraki bir işe girdim. Anlaşmam sadece işleri düzeltip, bir kaç ay sonra çıkacaktım. Çünkü bu işyeri için çok güzel bir teklifi kaçırmıştım. O insanı da kıramadığımdan başladım. Eşim o günü hiç unutamadığını söyler çünkü hiç yüzüne bile bakmadan içeri girip, " .... Bey'le görüşecektim " demişim. Neyse işe başladık. Ama halen hiç umurumda değil. Sonra arkadaş olmaya başladık. İkimiz de karşı cinsle öyle olumsuzluklar yaşamışızki ortak noktamız bu oldu ve çok iyi dost ! olduk. Gerçektende hale hiçbirşey yok. Birbirimize neler yaşadığımızı anlatıyoruz. Ha bur arada unuttum, ben işe başladıktan sonra birsi bana fal bakmıştı. Falda da eşimi tarif etti, baş harfini filan söyledi, evleneceksin dedi. Ama ben halen o olduğunu tahmin etmiyorum. Eski sevgilim zannedip, inanılmaz seviniyorum. Neyse zaman geçti. Bu arada acayip iyi zaman geçiriyoruz. Öğle yemekleri filan, çok keyifli. Herşey çok iyi. Bu arada ev telefonlarımız birbirimizde yok. Sadece işde görüşüyoruz. Sonra bir hafta sonu çok üzücü bir olay yaşadım. O an yanımda olmasını o kadar çok istedim ki, düşünmeye başladım. Ertesi günü kendisine de anlattım. Bir hafta sonu dışarda buluşmaya karar verdik. O gün Moda'da buluştuk. Yine tık yok. Ama artık ben bir şeyler hissetmeye başladım ve birşeyler söylesin istiyorum ama ne gezer. Neyse bir akşam çok samimi bir arkadaşımdayım. Çok iyi fal bakar, bana dediki ben yarın tatile çıkıyorum. Geldiğimde ( 3 gün sonra ) sizin ilişkiniz başlamazsa ben bir daha fal bakmayacağım dedi. Gerçekten de dediği çıktı. Eşim nihayet bana açıldı, ben havalara uçuyorum. Ama evlenme teklifi geldikten sonra 4 ay düşündüm. ( Biraz saçma ama, evlilikten korkuyordum, ki düşünün günün 12 saatini bir arada geçiriyoruz. Birbirimize rol yapma şansımız hiç yok, ona rağmen) Neyse 1 yıl sonrada evlendik. 5 yılımız bitti. Şimdiki aklım olsaydı, hiç beklemezdim. Onunla yaşam çok güzel, Herkesin hayal ettiği bir evlilik yaşaması dileğiyle

Merhaba,
    Bizimki o kadar kısa olmadı.Uzun bir süre beklemek zorunda kaldık. Ben üniversite 2.sınıfta eşim 4. sınıfta ( son şansıydı.) iken cıkmaya başladık.(Benim ugraşlarımdan sonra) 7 yıl çıktık.Bu süre içinde o askerliğini yaptı ben okulu bitirdim ve o iş buldu.Ben İstanbul da eşim Ankara yasıyordu.İstanbulda iş bulduktan 1 yıl sonra evlendik.6 yıllık evliyiz ve 28 aylık çok yakışıklı bir oğlumuz var.Allah bizim olduğumuz gibi herkesi yuvasında mutlu etsin.Hoşçakal.

Ben esimle 23 Mayis 1998 de Bodrum/Yalikavak'ta tanistim...

Ankara'da Turizm Bakanliginda calisiyordum
    Bir arkadasim beni arayarak ingiltereden arkadaslarinin gelecegini haftasonu bodruma gitmesi gerektigini benimde gelip gelemiyecegini sorar, bende mali durumum iyi degil 2 gun icin degmez ayrica moralim cok bozuk gelemem diyorum,ama arkadasim israrli ve ben bakanlikta bir arkadasima konuyu aciyorum ve gitmemi oneriyor... Herneyse 22 Mayisinin gecesi biniyoruz otobuse ver elini Bodrum/Yalikavak.. Monakus tatil koyune gidiyorken yolda arkadasimin arkadaslariyla karsilasiyoruz ve onlarin yaninda da benim gibi bir arkadaslari var...
    Iste o benim kocam Shane, ben onun karisi Firdevs.. Ingilizce bilmiyorum, Turkce bilmiyor, zaten o zamanlar duygusal bir gelisme yok, ama arkadasim resmen iteliyor onu bana beni ona, birazcik kivilcim birakip donuyorum Ankara'ya...O da Ingiltereye.. Arkadasim mektuplasiyor ve telefonlasiyor... Eylulde bizimkilerin arkadaslari ankara'ya bir haftaligina tekrar gelecekmis, bizimkiside soruyormus Firdevs isterse bende gelirim diye.. ben de engellemeyelim bari dovizde girsin memlekete diyerek gelsin diyorum)... geldiler ve beraberligimizde baslamis oldu... Sonra ben Ingiltereye tatile, sonra onun gelisleri, bu arada dil ogrenme cabalari ama olmuyor, bari 6 aylik ucretsiz izin hakkim var onu alip ingiltereye dil ogrenmeye gideyim hem beraber yasayim bakalim yapabiliyormuyuz diye, adam kabul etmiyor saniyor ki issiz kalacam, o isini gucunu birakip 1999 un 1 kasiminda Ankaraya geliyor ve 5 ay beraber yasiyoruz... 20 Aralik 1999 da Atakulede ki kuyumcudan bir yuzuk alip nisanlandigimizi duyuruyoruz ailelerimize ve O 2000 Nisaninda geri donuyor... bende 2000 temmuzunda yillik iznimi alip turist olarak geliyorum 15 Eylul 2000 yilinda ayni zamanda esimin dogum gunu evleniyoruz...
    Cok guzel sade bir evlilik toreni oluyor... Sonra biricik kizimiz Julide dunyaya geliyor ve iste inislerle cikislarla korkularla heyecanlarla bu guzel olayimiz beraberligimiz devam ediyor... Yarin ne olacagini bilemiyorum, umarim hersey guzel olur... Buyuk konusmamayi ogrendim... Asla evlenmem derken evlendim...(Cunku esimle tanismadan 4 gun once nisan atilmisti)
    asla ikinci cocuk yapmiyacam derken sanirim zamani gelince ikinciyide yapacam...

Ingilizce nasil mi? 3 yildir ogreniyorum, O ise temel cumleleri kelimeleri biliyor Turkce de.. Ama ne olursa olsun, kafalarimiz ve gozlerimiz ve yureklerimiz birbirine cok yakin ve iyi anlasiyorlar....

Sevgiyle kalin

hiç pişman olmadım

Ben çok uzun bir ilişki yaşamıştım(bana göre uzun) 3 sene biriyle aynı evi paylaşmıştım. Belki bu nedenle... Ama eşimle evlenme kararım için bir an bile pişman olmadım. Eşim sürekli şehir dışında ve zaman zaman da yurtdışına gider. Çok ayrı kalıyoruz belki o yüzden herzaman (en azından ben kendi adıma))) onu çok özlüyorum.