Kullanmak zorunda olduğu ilaçları varsa ki,inşallah yoktur.Ateş ölçmek için bir derece,onun uyumasını kolaylaştıran varsa bir oyuncağı(hani onsuz adım atmazlar ya) .Umarım yardımcı olabilmişimdir.
sevgiler...
Kullanmak zorunda olduğu ilaçları varsa ki,inşallah yoktur.Ateş ölçmek için bir derece,onun uyumasını kolaylaştıran varsa bir oyuncağı(hani onsuz adım atmazlar ya) .Umarım yardımcı olabilmişimdir.
sevgiler...
Pusetini mutlaka almanı öneririm. Birde ince küçük bir pike. Dışarıdayken uyursa üstünü örtmek veya pusetin açık yerlerini kapatmak için kullanabilirsin. İyi tatiller...
tatile giden gidene.Sende git tadını çıkar.iyi tatiller.
Ben pusetin ustune ortmek icin evdeki eski tullerden buyucek bir parca kesip almistim. Cibinlik gibi onu ortuyordum. Disarida pusette uyuyacaksa cok faydasini gorursun.
İyi Tatiller iyi eğlenceler.Umarım küçük hanım huy değiştirmez.Çünkü Zehra farklı bir yere gittiğinde mutlaka uyku düzeni kaçar...
Sivrisinekler karsi hindistancevizi yagi veya Dalin'in yeni bir urun cikardigini duydum. Hem sivrisinekler hem de tum ucan haserat icin. Isirmasinlar kizini.
Iyi tatiller. Sevgiler.
Hoşgeldiniz.
Yağız henüz 1 yaşında olmasına rağmen biz de tatile gittik.
bi sürü şeyler aldık bizde lazım olur diye.çoğu şeyleri hiç kullanmadan geri getirdiğimiz oldu ama napalım. çocuk bu belli olmuyor. Bizim için en önemli şey ateş düşürücü şurubu ile emziğiydi. Tabi onlarıda evde unuttumuşuz. Ne kadar hazır olursan ol .illaki bişeyler unutuluyor.
İyi tatiller..
merhaba inşallah tatilin çok iyi geçer
sinek ve böcek ısırmalarına karşı krem, mutlaka ağrı kesici ya da ateş düşürücü nitelikli bir şurup bence calpol en iyisi çünkü çocuklar özellikle ilk günlerde havasından dolayı huzursuz oluyorlar. Uyku düzeni ve huyu değişecektir ama endişenlenme eve geri döndüklerinde bir kaç gün içerisinde eski düzenlerine geri dönüyorlar.
sevgiler
bencede tatile giderken kesinlikle puset götürün.Ben götürmedim ve çok pişman oldum. Sevdiği birkaç oyuncağıda götürebilirsiniz.
Ve kesinlikle güneşten uzak tutun. Biz ilk gittiğimiz gün aman çocok kumla oynasın suyla oynasın diye yanımızda götürdük.Tabii sonra bütün gece ateşlendi yavrum. Sonra akıllandık annem 5 ten sonra getirdi yanımıza. Mümkünse çocukla ilgilnecek birinide götürebilseniz çok iyi olurdu sizin için.
İyi tatiller.