[size=large]NİCE MUTLU VE SAĞLIKLI SENELERE[/size]
Mutlu yaşlar Özgür, isterdim ki doğum günün ailenle geçsin ama sabret bitiyor askerlik...
selamlar
dogum gunun kutlu olsun ozgur
sevgılerımle
[size=small]SANA TÜM SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLI. MUTLU, HUZURLU UPUZUN YILLAR DİLERİM[/size]
Sevdiklerinle nice mutlu yıllara Özgur
Zaman ne cabuk geçiyor dimi Oysaki daha dün gibi, chatte, forumda sohbet edişlerimiz ve sonra telefon edip bir gün aniden bizlerle tanışmaya gelmen Gelirken getirdiğin simit , ve aramızda surekli konuşulan ama bir turlu yiyemediğin kekim
İlk geldiğin gun cok sasırmıştık, O forumdaki, chatteki deli dolu özgurun yerinde ciddi, sakin, utangac ve bir okadarda iyi bir insanı karsımızda gorunce Sonra zaman içinde dostluğumuz nasılda ilerledi, O tatlı kucuk Moment'i dusecek diye yere bastırmaman, Esinin o sıcacık temiz bakışları ve sohbeti, Ailece yaptığımız moda gezileri, Ablan Eylem, Enişte bey ve diğerleri .... Zaman nasılda akıp gidyor. En son doğum gununde gormuştum oglunu simdi kocaman bir adam olmustur. Askerden gel soyle bir guzel senin serefine toplanalım ve kutlayalım
Askerde bile bizleri unutmayıp her fırsatta telefon acan, arayıp soran vefalı arkadasım, bak gordunmu sende yaslanıyorsun
Bir an once askerliğini bitir gel, bu sefer söz veriyorum artık o yiyemediğin meshur kekimi yapacam
Sevgiler
Yeşim
Doğum gününüz kutlu olsun özgür bey..
Mutlu yıllar dilerim.
[size=xx-large]DOĞUM GÜNÜN[/size][size=xx-large]KUTLU OLSUN [/size][size=xx-large]BAY MAX.[/size]
Nice yıllara ailenle sağlıklı ve mutlu Özgür.
Saygılarımla,