Arkadaslar merhaba...
Bu gece ilk kez oglum uyumakta diretti..Oglumu normalde 9'da yatagina koyuyorum ve uyuyordu...Hele su geniz ve bademcik ameliyatindan sonra sabahlara kadar araliksiz uyumaya basladi..Tam rahatladik derken basimiza bu gece MONSTER cikti... Bu aksam bir arkadasimizin evinmdeydik gec geldik..Ben yine her zamanki gibi kuzucuklar masalini sevimli sevimli anlatip optum ve ciktim odasindan...Saat 11 gibiydi...Bir kisik ses duydum Eyup mom diye sesleniyor ne oldu annecigim diye geri cevap vermemle ciyak ciyak aglamasi bir oldu..Bende ne yapacagimi sasirdim kostum yanina..Gozleri faltasi gibi acmis bir anda ter dokmus korku dolu gozlerle mommy there is a monster in my bed dedi..Ben ne diyecegimi ve nasil tepki verecegimi bilemedim..Aldim kucagima indik asagiya salona...Biraz konusmaya calistim..Bu senin kafanda yarattigin birsey falan diye ama baktim benim dedigimden anlamiyor..Hadi o zaman gel bana goster dedim..Ciktik odasina..Bir seyler geveledi..Yatmiyacagini soyledi..Senin yataginda yatacagim dedi..Bende cok korktugu icin kendi yatagi konusunda israrci olmadim..Su anda benim yatagimda...Kafasinda Monster mevzuu dagilsin diye DVD ye Thomas'i koydum..O zaman bu aksamlik burada uyu Thomas seyrederek dedim yine optum ve indim asagiya..
Biraz uzun oldu arkadaslar ama herseyi detayina kadar yazarsam daha iyi yardimci olabilirsiniz dusuncesinden...Neyse sizce dogrumu davrandim Ona nasil yaklasmam lazim bu gibi durumlarda... 3 yasimizin icindeyiz su anda...Daha once hic boyle birsey yasamadik..Zifiri karanlik oda da uyuyumayi hep kendi isterdi..Simdi ise isiksiz yatamiyor,birakin yatmayi odasina girmiyor...Ne yapacagim ben bir yardim lutfen...
Simdiden tesekkurler...