ALLAH KAVUSTURSUN
ALLAH KAVUSTURSUN
Allah kavustursun arkadasım.
Sevgılerımle...
Allah kavustursun.. Sayili günler çabuk geçer, üzme kendini.. Kendine ilgilenecek degisik birseyler bul mesela, düsüncelerini dagitmana yardimci olacak türden..
Canım üzülme sayılı gün çabuk geçer yeterki canımız sağolsun.
Allah sağsalim kavuştursun yavruna seni bir anne olarak neler hissettiğini tahmin edebiliyorum ama Allah başka ayrılık vermesin canım.Sevgilerimle...
Allah kavustursun Selda.
Sevgiler
Allah kavustursun.
Canım nereye yolladın anlayamadım? Allah sağlıcakla kavuştursun. Peki bu arada görme şansın hiç mi yok. Ağlama nolur.
Allah kavuştursun.
Berkay da babanneden yeni geldi.20 gün kaldı,tabiiki oda biz de çok özledik ama orada koştu,oynadı ,rahattı. Allah başka acılarını göstermesin...
Sizin yadıklarınızı okuyunca kendimden şüphe edesim geliyor yahu, ben duyarsız bi anne miyim diye.
Ben de kızımı 2,5 hafta önce anneannesinin yanına Mersin'e gönderdim; ne arkasından ağlıyorum, ne pişmanlık duyuyorum ne de gün sayıyorum. Onun tatil köyü gibi bir sitede mutlu olduğunu bildiğim sürece de ne kadar çok kalırsa ben o kadar mutlu olacağım. Zaten kendisi tercih ediyor her gün havuza denize gidip bi sürü arkadaşla kendi istedii zamanlarda oynamayı.
Biz de onunla Istanbul'da yapamadıımız şeyler; gidemediimiz yerler vardı; onları sıraya koyduk gerçekleştiriyoruz. Yemek sorunumuz yok, yuvadan alma stresi yok, uyku saatine göre program yapma stresi yok, terledi/terlemedi olayları yok, arada kızı kontrol yok...
Belki böyle yazınca kızı da bu kadına yük gibi geliyormuş diyeceksiniz ama diil; o varken bunları da seve seve yapıyordum geldiğinde yine yapacağım ama şu an eşimle bekarlık günlerimize dönmenin tadını çıkarıyoruz.
Minik kuşları uzakta (iyi bi nedenle) olanlar; nasılsa kuşlar dönecek; bu zamanların tadını çıkarın.
bugun daha iyiyim sizlere desteginiz için tesekkur ederim
ben izin alamıyorum anlasmam 1 agustosta doluyor ve ızın vermıyor benım patronum esımde devır teslım yaptıgı ıcın ızınalamıyor zımmetlerını verecekya bıde esım 12 agustostan önce ada cıkısı yapamıyor bız B grubuna gırıyoruz ve ıkıncı grup olarak cıkıs yapıyoruz vsvsvs bunlar yetmezmıs gıbı oğlusun kresıde tadılata gırınce bende bır ay ıcın baska krese vermek ıstemedım oraya adapte olması vsvs dusununce anneme gonderdım kardesımle dunden berı saat bası aramısım farkında degılım artık annem bana kızdı yeter arama dıye tek avuntum yetzeye cok duskundu cok sukur beraberler zaten benı aramıyormus bıle konustum oğluslada ama evdekı ses gıttı sorun orda
her aksam oyuncakalrını atıyor toplaöıyor dıye kızardım dun aksma ah burda oslaydıda yıne dagıtsaydı dıyordum esımde ben senı anlamıyorum selda dıyor aslına bakarsanız oda özlemıste bana bellı etmek ıstemıyor bılıyor cunkı oda özledım dese ben her gun zırlarım
dedım ya bugun daha ıyıyım bıde sabah annem aradı sen aramadan ben arayım dedı konus oğlusunla gune oyle basla ıyıymıs denıze gıdeceklermıs bugunkı planları öyleymıs
Alalh yavrumlarımızn acısını gostermesın hepinizin yavrularını öpüyorum
sevgıler