mine_bal yazdı:
netten cigulinin parçasını indirdim kadının adı binnaz
ohhhhhh canıma değsin
çalgıcı karısı binnaz
Mine alem kizsin ya............
mine_bal yazdı:
ohhhhhh canıma değsin
çalgıcı karısı binnaz
Mine alem kizsin ya............
Alemsin mine calgici karisi binnaz esnaf karisi binnazmine_bal yazdı:
ohhhhhh canıma değsin
çalgıcı karısı binnaz
nurcan ablam be sen bana bi site adresi versene çay kahve için şimdi on saat aramıyım be
beni bu hala binnaz getirdi arkadaşlarım alttan sesleniyolar mineeeee ne o kısss dellendin yine diye
1. sayfanin sonuna bende birseyler yazdim okumuyormusunuz ya
Buyurduk Nurcan abla.
Hos geldiniz canlarim,hadi ya caylar hani kahveler
gulcincigim canim azmin zaferi ve en zevkli yani oyle konusmaya baslayinca buyuk keyif aliyorsun.
once bon bon bakiyorsun, ama diyalog baslayinca degme keyfimize ohh
Gulcin-Tuana yazdı:
valla ben simdi girdim siteye, ee ne yazsam diye dusunurken, aklima kursumdan bahsetmek geldi biliyorsunuz haftanin hergunu almanca kursuna gidiyorum, iki hafta bitiyor yarin ve benim icin harka gelismeler var, cok seviyorum ve istekli gidiyorum, 3 tane ogretmen giryor kursumuza ve 3 u de benden cok memnun, onceden de kursa gitmis olmam bu kursta etkilerini gosterdi ve artik normal hayatta da kizimi mesela parka falan goturdugumde diger annelerle cok guzel dialoglar kuruyorum ve inanin bu benim o kadar cok hosuma gidiyor ki, daha da cok ogrenme istegi var icimde, insallah hayirlisiyla bu kursumu iyi bir derece ile bitirecegim..
bu arada tuana da iyi ben sabahtan aksama kadar evde olmadigim icin babasi ve babanesi ilgileniyor, ee artik 6 ay boyle devam edecek.. sonu iyi olacak insallah
benden son haberler boyle, yani suan sadece almancaya odaklanmis durumdayim..
hepinizi cok öpüyorum arkadaslar
Gulcin,
Boyle azimli olmana sevindim. Kursu oyle 6 ayla falan sinirlama devam et edebildigin kadar. Onun disinda burada kreslere falan da oyle dil ogrenmek icin gonullu olarak ogrenci aliyorlar. Yani devamli Almanca konusulan bir ortamda olmaya calis en azindan haftanin belli bir kac gunu.
Bende 7 yildir Hollanda'dayim yani dil ogrenmenin zorluklarini bilirim ama inan istedikten ve imkanlarinda musaitse hersey mumkun Allahin iziniyle.
Sevgiler
Tebrik ederim Gülçin.. Bravo sana..