1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: SİZCE..

SİZCE..

YAŞADIĞIM BİR ŞEYİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.OKUDUKTAN SONRA DÜŞÜNCELERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.BUNDAN AYLAR ÖNCE BİR ARKADAŞIMIN BENDEN BİR RİCASI OLDU.KENİDİSİNİN BİR CEP TELEFONUNU ÇOK BEĞENDİĞİNİ,ANCAK KREDİ KARTI OLMADAN TAKSİTLERE BÖLMEDİKLERİNİ,DOLAYISIYLA KENDİSİNİN DE KREDİ KARTI OLMADIĞINDAN TELEFONU ALAMAYACAĞINI,BENİM KENDİSİNE YARDIM ETMEMİ İSTEDİ.YANİ BEN KREDİ KARTIMLA İSTEDİĞİNİ ALIP KENDİSİNE YOLLAYACAM,O DA BANA HER AY TAKSİT MİKTARI NEYSE ONU YOLLAYACAKTI.BEN ARKADAŞIMA ÇOK GÜVENDİĞİMDEN,KABUL ETTİM.SONRA ÖDEMELER BAŞLADI TABİ.ARKADAŞA HER AY ÖDEMELERİNİ HATIRLATMAM GEREKİYORDU.AMA SONUÇTA YOLLUYORDU PARAYI.BU BİR SÜRE DEVAM ETTİ.YİNE ÖDEME YAPMASI GEREKEN BİR ZAMANDA KENDİSİNE HATIRLATTIM BORCUNU.AMA YOLLAMADI.VE YOLLAYAMAYACAĞINI İFADE EDEN CÜMLELER KULLANDI.BENDE HERALDE SIKIŞIK BİR AY DİYE DÜŞÜNEREK,BİR DAHA AÇMADIM BU MEVZUYU.DİĞER AY YİNE HATIRLATMA YAPTIM ARKADAŞA,YİNE YOLLAMADI PARAYI.BEN YİNE HERALDE DURUM KÖTÜ DİYE DÜŞÜNDÜM.O AYDA ÖDEMEYİ BEN YAPTIM.TÜM BUNLAR OLURKEN ARKADAŞ HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPMADI BANA.SONRAKİ AY,DİĞER AYLARIN TEKRARI OLDU.YOLLAMADI PARAYI YANİ VE YİNE BEN ÖDEDİM.BU ARADA BEN BİR AÇIKLAMA BEKLEDİM.AMA HİÇBİR AÇIKLAMA GELMEDİ YİNE.BU ARADA ARKADAŞIMIN DURUMUDA KÖTÜ DEĞİLDİR,HER ZAMAN İŞLERİNİN İYİ GİTMESİNDEN ÖVÜNÜR.BU OLANLAR BENİ ÇOK ÜZDÜ,ÇOK KIRDI.KENDİMİ KULLANILMIŞ GİBİ HİSSETTİM Kİ ÖYLE DE ZATEN.VE ARKADAŞIMI KAYBETTİM.DAHA DOĞRUSU O KAYBETTİ.ARKADAŞIMLA GÖRÜŞMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ÇÜNKÜ TÜM GÜVENİM BİTTİ.GÜVENMEDİĞİM BİR İNSANLA ARKADAŞ OLMAK,ROL YAPMAKDAN ÖTEYE GİTMEZ BENCE.SİZE SORUYORUM:SİZ OLSAYDINIZ BÖYLE BİR DURUMDA NE YAPARDINIZ?

2. Re: SİZCE..

Soyle arkadasin keyfi icin cep telefonunu istemis hani desem zor durumda kaldi sizde yardim ettiniz ama olay luks birseye duyulan illede sahip olma istegi, ve ben buna cok KIZIYORUM :-x bu tur olayi bende yasadim.
    Ve birde sizin iyi niyetinizi resmen suistimal etmis. Ben yazdiklarinizi okurken acayip bir sekilde sinirlendim, neden bu laubalilik ya, neden kendi luks ihtiyaclarimiz icin baskalarini rahatsiz ediyoruz.

Dedigim gibi boyle seyler benim ailemdede yasaniyor ve ben tabiri caizse resmen kuduruyorum :-x :-x :-x :-x

Sizin yerinizde olsam. Onu arayip ne kadar cikarci birisi oldugunu yuzune haykirirdim ve onun adini arkadas diye lugatimdan ve hayatimdan cikarirdim.

Re: SİZCE..

Öncelike çok üzüldüm durumuna,ama insan oğlusun kanıyorsun çok yakın arkadaşın kırmak istemiyorsun ama o sana bir yerde ihanet etmiş seni oyuna getirmiş.
    Hani hep diyormuş ya ben çok şanslıyım diye bence o şanslı Falan değil,etrafındaki iyi niyetli insanları kullanarak yaşayan (çok özür diliyorum)parazitin teki.
    Ama bundan sonra sende kötü bir tecrübe yaşamışsın daha dikkatli olursun inşallah...
    Hani derler ya bu dünyada babana bile güvenme bazan doğru diyorum.
    sevgiyle kal.

Aysima-Yasemin yazdı:
    Soyle arkadasin keyfi icin cep telefonunu istemis hani desem zor durumda kaldi sizde yardim ettiniz ama olay luks birseye duyulan illede sahip olma istegi, ve ben buna cok KIZIYORUM :-x bu tur olayi bende yasadim.
    Ve birde sizin iyi niyetinizi resmen suistimal etmis. Ben yazdiklarinizi okurken acayip bir sekilde sinirlendim, neden bu laubalilik ya, neden kendi luks ihtiyaclarimiz icin baskalarini rahatsiz ediyoruz.

Dedigim gibi boyle seyler benim ailemdede yasaniyor ve ben tabiri caizse resmen kuduruyorum :-x :-x :-x :-x

Sizin yerinizde olsam. Onu arayip ne kadar cikarci birisi oldugunu yuzune haykirirdim ve onun adini arkadas diye lugatimdan ve hayatimdan cikarirdim.
    Ayen katılıyorum sana
    doğru söze ne denir :-x

5. Re: SİZCE..

Gulhan'cim
    Merhaba once aramiza hosgeldin.

Canim ya inan butur seylerden cok dertliyim, yani bir dokun bin ah isit meselesi.
    Ya birseyi alamiyorsan almiyacan kardesim. Simdi o telefonla ne hava atiyordur arkadas. :-x sanki kendi calismis almis gibi.

Hani 1 ay sıkıntıdadır ödeyememiştir tamam, hadi diyelim 2. ayda sıkışık e yine tamam amaaaaaa 3. 4. 5. aylarda ödemiyorsa üstüne birde açıklama yapmıyorsa buna senin gibi bende çok bozulurdum.

Bizde enayi değiliz heralde. O para kolay kazanılmıyor dimi.

Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok durumuna düşme ve arkadaşına bu durumdan dolayı rahatsızlık duyduğunu ve ödemediği taksitleri en kısa zamanda ödemesini istediğini söyle.

çok sakin bir insanım ama kullanıldığımı ve afedersin enayi yerine konduğum bir durumda arkadaşımın kalbini kırardım ben

Aysima-Yasemin yazdı:
    Gulhan'cim
    Merhaba once aramiza hosgeldin.

Canim ya inan butur seylerden cok dertliyim, yani bir dokun bin ah isit meselesi.
    Ya birseyi alamiyorsan almiyacan kardesim. Simdi o telefonla ne hava atiyordur arkadas. :-x sanki kendi calismis almis gibi.
    Ayşima'cım bendende sana selam olsun...
    Valla böyle şeyler başıma hiç gelmedi ama eşimin başına gelmiş.Eşimin arkadaşıymış ve yüzsüz herif kumar oynuyormuş.Eşimden iki kere yüklü miktarda para almış.Bizde tam evlenmek üzereydik sıkıştık eşim arkadaşını aradı borcunu ödemesi için fakat adam yer yarıldı yerin dibine girdi bir türlü bulamadı.10 sene önce oldu bu olay ve şimdi ne kimseye kefil olur nede borç verir
    Onun için kimseye kendini kullandırmayacaksın ben bunu bilir bunu söylerim.Kimse kolayına para kazanmyor bu gençlik te bir daha gelecek değil millet sefasını sürsün sende cefa çek olacak şey mi yahu...
    Ay valla sanki benim başıma gelmiş gibi ağrıma gitti ya tutmayın beni :-x

buyuk yazin cok okunaksiz okurken sasi oluyor insan kucuk harflerle yazsan daha iyi olur bence. yarama parmak bastin resmen.

boyle insanlardan tiksiniyorum bi arkadas forum macmisti beddua edermisiniz diye iste boyle insanlari allah bildigi gibi yapsin onlardan cikarsin bunun acisini o kadar sinirliyim ki bizde kisa zaman once dolandirildik biri 10600$ digeri ise 2300$ ikiside serefsiz cikti biri resmen dolandirdi digeri ise yapilan emeginin karsiligini vermedi ve bu insanlar o kadar adiki parani istediginde ustume gelme diyebilecek kadar ................. cok sey soylemek isterdim ama site kapanir.neyse sinirim bozuluyo.

sevgiler

Blog Girişleri
    13

annem hep soyle der;

parayı verip kotu olacagına verme kotu ol.

her zaman ki gibi dogru der.