2. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 28 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Merak ettim

,

Merhaba benimde karma bir cildim var ben nıvea ürünlerini kullanıyorum nıvea tonikle temizledikten sonra nıvea vısace dan pure energy canlandırıcı ve bakım kremini sürüyorum çok güzel yapıyor cildi ayrıca kayısı kokusuda harika yiyesim geliyor valla) deodorant olarakta nıvea kullanıyorum aynı nıvea soft kerem gibi kokuyor.

Re: Merak ettim

benım cok alerjık bır cıldım var
    o yuzden sadece clınıque (dogru yazmısımdır umarım) kullanabılıyorum tum urunler cılt+makyaj+vucud bakımı ıcın
    parfum ıse calvın kleın one,armanı,yada kenzo

sosis Guest

CLINIQUE

Ben 3 yıldır clinique urunlerini kullanıyorum, temizleme sabunu+tonik (özellikle tonigi muhtesem, olu deriyi uzaklastırıyor)+nemlendirici, clinique spf 25 son 1 yıldır kullanmıyorum ama 2 yıl boyunca yaz-kıs kullandım lekeler icin ideal.

Ben de parfumde tutucu degılımdır, hangısı hosuma gıderse onu alırım, fakat son zamanda en sevdıgım parfum estee lauder'in BEAUTIFUL muhtesem....

Ben herzaman doğallıktan yana olduğum için makyaj yapmayı sevmiyorum. Sadece özel günlerde makyaj yapıyorum ve özel bir marka tercihim yok. Cildim için dow sabun ve arkonun meyve özlü kremini tercih ediyorum. Parfüm olarak da yine özel bir tercihim yok, o an ne hoş gelirse kullanırım. Fıerry II, Akad, Kenzo L'par birde Angel gerçekten hoşuma giden parfümler.

5. Re: Merak ettim

Yarama parmak bastın Demet. Ben de dün akşam banyoda kullanamadığım ürünlere keder içinde bakıyordum.
    Ben de karma ciltlilerdenim. Uzun yıllardır arayış içindeyim ama son 2 yıldır Christian Dior'un nemlendiricisini, temizlik için Neutrogena'nın sabun ve toniğini kullanıyorum. Uzun zamandır fırsat bulamadığımdan maske yapamıyorum ama Estee Lauder ve Biotherm'in maskelerini tavsiye ederim.
    Bu arada İstanbul'da oturanlara vücut bakımı için The Body Shop ürünlerini şiddetle tavsiye ederim. İngiltere'de her köşebaşında var ama şimdilik İstanbul'da birkaç yerde bulabilirsiniz. Hem çok kaliteli hem de fiyatları makul. Ben Mango özlü vücut yağını kullanıyorum. İnanılmaz bir ürün...
    Kozmetik ürünlerinde Guerlain özellikle bronz görünümlü pudraları ile baştacım.
    Acayip bir parfüm tüketicisiyim. Hani şu parfümle yıkananlardan. Ama parfüm için yeni parfümleri çok tercih etmediğimi itiraf edeyim. Parfüm kokusu bana geçmişimden birşeyler hatırlatmazsa kendimi güvende hissetmiyorum. İşte bu sebeple parfüm dünyasında hep geçmişte yaşayıp, Joop, Samsara, Cashmir, Tresor, Venezia, White Linen ve Salvador Dali çemberinden kurtulamıyorum. Tek sevdiğim yeni parfüm Dior'un Addict'i..
    Bu arada Özlem'e teşekkürler. Sanatçılar hep sahne makyajımda kullandığım ürün bu diye ismini söylüyorlar ama insan hep unutuyor. Bir de nereden aldığını söylesen Özlem, araştırma derdiden de kurtarırdın beni..
    Hertürlü vakitsizliğe rağmen bazı şeyleri yapabildiğimi düşünmek beni de çok mutlu etti.
    Hepinize bakımlı ve güzel günler..

6. Re: Merak ettim

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.Bende yagli bir cilde sahibim ve hep arayis icindeyim.Arzuladigim mat ve siki gozenekli, duru bir cilt ama, cok uladamiyorum.Yanliz uzun suredir neutrogena goz alti kremini kullaniyorum cok memenunum.

7. Re: Merak ettim

Ama yaş ilerledikçe vücudumun bana ihtiyacı olduğuna inandım.Ben birşeyler yaparsam iyi görünürüm diye.
    Bütün cilt ürünlerin nemlendiricim, bakım kompleklerim, vücut yağlarım, sıkılaştırıcım Avon ve Aloe Vera'dır.
    Makyaj malzemelerim de Avon'dur.Bugün yalnız Oriflamenin ürünlerini gösterir bir kitapcık geldi Ona da baktım, fiyat olarak çok uygun. Ondan da istediğim Allık fırçası çünkü kızım fırçamı mahvetti, bir de manikür seti.
    Parfüm olarak genelde Kenzo, Dune kullanıyorum.
    Öncelik biziz, kendimize ve vücudumuza iyi bakmalıyız.
    Sevgiyle kal.

8. Re: Merak ettim

şimdi bana kızacaksınız ama.. ben hiç cilt ürünü falan kullanmam.. doğru dürüst kozmetik almam.. pek sevmem böyle şeylere para harcamayı.. yalnızca doğumdan sonra uykusuzluktan gözlerimin altı şişiyordu.. göz çevresi kremi aldım yves roche.. o da bende alerji yaptı.. bir de selülit kremi kullandım vichy ondan memnun kaldım.. ama onun haricinde pek bişey almadım şimdiye kadar..

arfüm olarak da eşim alır parfümlerimi.. versace almıştı beğendim.. kenzo aldım bayıldım.. şimdi adını yazmayı beceremediğim bir parfümüm var dur bakayım scheseido gibi bişey işte.. yani anlayacağın kendim para vermem.. eşim veriyor sağolsun )

9. Re: Merak ettim

BEN HİÇ CİLT BAKIMI YAPTIRMADIM AMA KIRIŞIKLIKLAR BAŞLADI VE GÖZ ALTI MORLUKLAR BELİRGİNLEŞİYOR ASLINDA YAPTIRMAK LAZIM AMA BEN BU KONUDA BİRAZ BİLGİSİZİM

Ne güzel bir konu bu...Hep çocuklar hep çocuklar olmaz ki.. Birazda kendimiz için konuşalım.
    Temizlik ve bakımın cilt için çok önemli olduğuna inanıyorum. Ama hep kendim yapıyorum.
    Ben genelde Lancome ürünlerini kullanıyorum. Cildim karma ve T bölgem çok yağlı. Bu tip cildi olanlar lancome hydra mat nemlendiricisini özellikle tavsiye ederim. Ben arındırıcılı krem sabunla cildimi yıkıyorum. Sonra tonik sürüyorum. Tonik bence önemli çünkü ne kadar yıkarsanız yıkayın ardından tonikle silince cildinizin tam temizlenmemiş olduğu fark ediyorsunuz. Gece kremi olarak da lancome promordile nuit muhteşem bir krem.Sanırım her cilde uygundu.
    Parfüm ise:Kenzo flowers, estee lauder pleassure , lancome tresor benim favorilerim.
    (kesin yazlışları yanlıştır, ama anlatabildim değil mi )