Kayinpederi en azindan telefon ile aramazsak dunya yi bize dar eder.
Kayinpederi en azindan telefon ile aramazsak dunya yi bize dar eder.
haftaya pazar canım ..
her ayın her pazarı
Bu bir sakami????
Soruyu anlamadim? Neden saka olsun?sarah yazdı:
Bu bir sakami????
Ebru,
Bu soruyu eşin anneler günü için sorsaydı ve sen onun yazdıklarını görseydin??? Şaka bir yana haftaya pazar. Gerçi max'ın yazdığı daha güzel ama neyse...
Ali,
bir baba olarak alinmakta haklisin, cam agaci devirdim galiba.
Ama ben esimin babalar gununu kutlamak icin sormadim, o benim anneler gunumu kutlamaz ben onun babalar gununu kutlamam. Cunku ne o benim babam, ne de ben onun babasiyim.
Sorma nedenim sadece kayinpederi aramak icin, ayrica benim kendi babam bile cok umursamaz bu gunu.
Ayrica, sunu da savunmama eklemek istiyorum, Almanya'da babalar gunu farkli bir gunde kutlanir, bende oralarda dogup buyudugumden hic bir zaman TR'deki babalar gununu benimseyemedim.
Babalara saygilar, sevgiler,
Bir sey daha soylemek istiyorum, benim aklimi karistirmayin, haftaya pazar ayin 12'i pazar mi, 19 olan pazar mi?
Ay bu aksam sarisinligim uzerimde arkadaslar kusura bakmayin
[size=large]Babalar gunu: 19 haziran 2005[/size]
insallah yardimci olabilmisimdir.
Ebru ne savunması. Ben savcı değilim sadece bir şakaydı. Amaaaaaa eşin, baban olmasada çocuğunun babası olarak hatırlanmayı haketmiyor mu? Haziran ayının 3. pazarı babalar günü...
Sen asıl çamı "Ay bu aksam sarisinligim uzerimde arkadaslar kusura bakmayin " sözüyle devirdin haberin olsun...