PİKNİĞE KATILDIĞIM GELEN ARKADAŞLARLA VE ORADA BULUNAN ÇOCUKLARLA VAKİT GEÇİRDİĞİM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM BAŞTA AYŞEGÜL OLMAK ÜZERE MADDİ MANEVİ DESTEK OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
SEVGİLER
PİKNİĞE KATILDIĞIM GELEN ARKADAŞLARLA VE ORADA BULUNAN ÇOCUKLARLA VAKİT GEÇİRDİĞİM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM BAŞTA AYŞEGÜL OLMAK ÜZERE MADDİ MANEVİ DESTEK OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
SEVGİLER
ellerinize saglik son derece basari ile tamamlanmis resimlerden goruldugu uzere.
GÜZEL BİR PİKNİK GEÇİRMENİZE SEVİNDİM.ORADA OLMAYI ÇOK İSTERDİM DOGRUSU.
ellerinize yüreğinize sağlık .Çok güzel olmuş pikniğiniz.
yardımı dokunan herkese binlerce teşekkür..
yazacağım çok detay var sizlere..
müsait olduğum ilk anda tüm yaşadığım,hissettiğim,gördüğüm şeyleri yazacağım..
Okadar güzel,okadar masumlarki..tüm gece uyuyamadım.
RESİMLER HARİKA.BİR DAHA PİKNİĞE İNŞALLAH GELEBİLİRİM.
DÜZEBLEYEN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM MİNİK KALPLERİ MUTLU ETMİŞSİNİZ.
Herşeyin yolunda gittiğine,herkesin mutlu olduğuna çok sevindim.Resimlerden edindiğim izlenim herşeyin müthiş olduğu.Yardımı dokunan herkesin ellerine ,gönüllerine sağlık.Darısı diğer organizasyonlara...
Her gecen gün bu çocuklar benden bir parça olup vazgeçilmezlerim arasina giriyorlar.Ayrilirken de arabalar binip sordum "eglenebildiniz mi" diye hepsi birlikte "EEEVVEEETTT" diye bagirdilar iste o ani yasamak herseye deger diye düsünüyor insan.
Ayse kizimiz ve diger cocuklarimiz "Aysegül abla bugün icin arkadaslariniza cok tesekkür ederiz iletirmisin" dediler.
Maddi manevi destegini esgirmeyene herkese TESEKKÜRLER....
Kısıtlı imkanlarıyla böyle bir günü başaran bu arkadaşlar için ne söylesek azdır. Yüzlerce istanbul'lu üyesi olan bir site için katılım oranının düşüklüğü benim yüzümü kızarttı.
Büyük organizatörler, helal olsun size, sizde bu azim varken gelecek organizasyona Tarkan'ı bile getirirsiniz...
Herşey çok güzel görünüyor.Çocukların yüzündeki o mutluluk ise bambaşka güzel,emeği geçen herkesin eline,yüreğine sağlık.