gözünüz aydın Mine,
DAFNE inşallah çooook başarılı bir öğrenci olacak sizi daha da gururlandıracak.
gözünüz aydın Mine,
DAFNE inşallah çooook başarılı bir öğrenci olacak sizi daha da gururlandıracak.
BENDE BERATIN OKULA BASLAYISINI HATIRLADIM SAYENDE MINE.
OKULA BASLAMASINDAN BIR HAFTA SONRA ONU OKULA GOTURURKEN BANA "ANNE DAHA KAC KERE OKULA GIDECEM" DEDI.
"EN AZ 20 SENE "DEDIM AMA ANLADIMI BILMEM. "DAHA COOOK GIDECEKSIN" DEDIM.
SIMDI DAFNEDE UPUZUN BIR YOLA CIKACAK HAYIRLISIYLA.
ALLAH MEZUNIYETLERINIDE GOSTERSIN. UMARIM YINE HEPBERABER KUTLARIZ O GUNLERIDE
Hayirli olsun Mineciim.. Ne güzel siz hallettiniz bu isi.. Sira bizde, bu hafta içinde biz de gidecegiz kayit yaptirmaya bakalim ne olacak.. Bagli olmadigimiz bir okul ve insaallah alirlar Dilara'yi.. Hayirlisiyla ben de açarim o zaman biz de kayit olduk forumunu..
Dafne'ye güzel bir ögrencilik hayati diliyorum, zihin açikligi ve basari diliyorum canim..
Mine' cim hayırlı uğurlu olsun, inşallah başarılı bir okul yaşantısı olur kızıl prensesin.
Çok güzel bir okul Şişli Terakki, benimde favorilerim arasında anaokuluna zar zor kayıt yaptırdık dedin ya biraz korktum valla anaokulunda da mı zorluk oluyor, ay düşündükçe gözüm korkuyor biz ne yapacağız diye...
Allah bütün okuyan çocuklarımıza zihin açıklığı versin inşallah...
Tebrikler Dafne'ye. Basarilar diliyorum.
sevgiler
çok güzel dilekleriniz için teşekkürler..aynısını sizlere yansıtıyorum bilesiniz.
Hülyacım..biz Dafneyi devlet anaokulundan okulların kapanmasına 35 eğitim günü kala Terakkiye aldık..o yüzden zor oldu.yoksa şu aralar sanırım anaokulu için kayıtlar görüşmeler yapılıyor.çok zorluk yok bildiğim kadarıyla..
ama ilkokula eğer anaokulundan geçmiyorsan..kurayla giriyorsun,biz onu es geçmiş olduk..
Çok isabetli bir karar vermişsiniz Mine, kura streside cabası olacaktı,
Bir tanıdığım ın , oğlu İTÜ ilkokulda okuyor İTÜ' ye de dışarıdan öğrenci alınmıyormuş mutlaka anaokulundan devam etmesi gerekiyormuş, ikinci çocuğu kardeş kontenjanı ile gönderebiliriz diye düşünüyorlardı ama anaokulundan geçmesi gerektiği için kayıt yaptıramadılar, şimdi kura ile başka bir okul deneyecekler.
Bunu duyunca, ana okulundan olaya el atmak en doğrusu diye düşünüyorum.
sizin adınıza çok sevindim. hayırlı olsun. güzel dileklerin için de amin diyorum.
sevgiler
gözünüz aydın. darısı bizlerin başına inşallah. zaman göz açıp kapayana kadar geçiyor ya. bi bakcaz kocaman olmuşlar
Dafne adına çok sevindim. çok güzel okul..
bu arada dafne kaç yaşında?
Ohh ne güzel zor bir kısmı başarmışsın? çok iyi ya....
başarılar dilerim.