biliyorum ama zaman bulamıyorum artık.çok zevkli
biliyorum ama zaman bulamıyorum artık.çok zevkli
Canım veririm tabiiki 10 mioya model veririm 15 mioya mankenlik yaparım
Güzelim benim dediğim 35 mioya değil bedavaya verseler alınmaz elek gibi sülük gibi salkım saçak bişeydi 1 kere giy at cinsinden...
mailini verde sana öyle modeller göndereyim canın çeksin seninde
benim aram iyi de örgünün benle arası iyi değil ))))))))) evde yarım kalmış 50 parça örgü var.. ör ör bitmiyo kardeşim.. ben sabırlı biri değilim ki ))
Bir ara iyiydi ama Ceyda doğduktan sonra pek vakit ayıramaz oldum.Zaten bildiklerimide unuttum sayılır.Bundan üç ay önce bir şal ördüm kendime o kadar.Aslında ben örgü örmeyi severim.Bakalım seneye kışa belki tekrar başlarım.
sevilsan bulduğun modellerin web adreslerini yazsana biz de bakalım be de istiyorum bi panço bakalım becerebilirsem
Ben çok severim örgü örmeyi.. Genç kizligimdan beri oldukça çok örmüslügüm vardir yani.. 7 senedir de ev hanimi oldugum için bolca vaktim oluyor bunun için.. Kizima hazir hiç hirka almadim desem inanin, birsürü hirka ördüm ona ve giydirdim, hala da giydiriyorum..
Örgü örmek beni dinlendiriyor, terapi gibi geliyor çok seviyorum..
ÖRMEYİ BİLİRİM AMA YAPMAM SIKILIYORUM ÇOK.
Ben örgü örneği pek bilmiyorum az sayıda bildiğim örnek sayısı ama dantelin her örneğini çıkartabilirim.Güzel bir uğraş örgü örmek.
bende hic anlamam orguden, dantelden.