2. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 39 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Hafta sonunuz nasil gecti????Bu sicak yaz gununde

nurcancım,

Öğretmenler evini bilirsin Adile hanım köşkünü de içine alan
    200,300 yıllık devasa ağaçların bulunduğu dinlenme mekanımız...
    Oganı bugün oraya götürdüm,üst tarafta izci kampının bulunduğu yer varya Abdulmecit'in avcı köşkü var hani yukarıda...
    stf'a ya yakın o bölüme götürdüm... Hava güzeldi insanlar etrafa saçılmış rengarenk bir görntü vardı.Bizde insanlar eskiden deniz kenarında güneşlenirdiya, yıkmışız nurcancım tabuyu, bikini üstüyle güneşlenen hatunlar vardı kimsede yan gözle bakmıyordu..(ben hariçmodeline bakıyordum ayoll) aileler çoluk çocuk çok hoştu görüntü...
    yanlız çok bozulduğum birşeyi anlatayım, ogan sıcak kanlı bir çocuktur ve ben elimden geldiği kadar insanlara yakın olmasını onlarla dialoga girmesini istiyorum.sosyal olsun tek istediğim bu.
    bir bayan gördü elinde küçük köpek yavrusu vardı hemen peşinden koştu "adı nedir söylermisiniz" dedi
    hatun gayet soğuk bir şekilde "dokunma köpege" dedi ve hızla uzaklaşmaya başladı..
    oganda peşinden koşuyor "lütfen adını söylermisiniz" diyor
    kadın dokunma diye bağırarak gidiyordu...
    arka tarafta beni farketmemiş olacakki masum çocuğu azarladı...
    Sonra ben yiyecek birşeyler almak için izci kampının kafeteryasına gittim,
    köpekli kadın ve kelli felli adam sırada... birşeyler alacaklar...
    bende sıraya girdim, köpek o ara benim üzerime hamle yaptı...
    bende lütfen köpeğinizi çekermisiniz alerjim var dedim...
    kadının türkçesi pek net değildi anlaşıldı durum...

Güzel rus kısı natasa v bizim kalburüstü yaşı ilerlemiş çapkın Türk erkeğimiz...
    istemiyorum ben kardeşim gelmesin böyle insan müsvetteleri...kızdırdılar beni akşam akşam..

senide cerenide öptüm canım...

Re: Hafta sonunuz nasil gecti????Bu sicak yaz gununde

esim dun evde degildi bugunde erken gitti gec gelir yogun bu aralar bizde dun oglusum uyandiktan sonra parka gittik 45 dakika Boran i salladim oynadi gezdi sonra eve geldik zaten cikarken hersey guzel ama inan eve gelmeye korkuyotruz kapida kiyamet kopuyor eve girmek istemiyor.dunumuz sakin ve siradan gecti.bugunde biraz once Boran i yedirdim ve oglen uykusuna yatti hava biraz kapali ve esiyor simdilik boyle.umarim Ceren iyidir.

Filizcim sen burada olsan dayanamazsin sanirim burdada oyle tipler cok hayvanina dokundurmak istemeyen .burda kimse kimsenin cocuguna dokunmaz izinsiz ve o yuzden ben Turkiye ye geldigimde nereye gitsek insanlar Boran a dokunuyor hatta bazisi dayanamayip kucagina aliyor cok sasirmis ve garipsemistim

sana bi olay anlatiyim biz ilk buraya geldigimizde kopegimiz vardi ve bu binaya tasinma karari almistik su an benim oturdugum evde bir baska aile oturuyordu bliyorsun onceden ust kattaydim neyse onlarinda kopekleri vardi bizimki daha yavruydu kadin bizim kopegi istemedi sorun cikardi ev sahibine surat yapti neymis kopeginin psikolojisi bozlurmus sanirim birazda rasistlerdi ondanda kaynaklandi

3. Re: Hafta sonunuz nasil gecti????Bu sicak yaz gununde

gamzecim,
    ben hiçbir şekilde kimsenin çocuğunu azarlamam...ailesi yanında olsun olmasın..
    kadının yaptığı buydu "azarlamak" köpeğe dokunmak istemesi ayrı bir konu...

Bizim Cumantesimiz de Pazarimiz da güzel geçti sayilir.. Disaridaydik.. Bugün yeni bir saksi sardunya aldim bahçem için.. Hem Çelik'in hem de Deniz Seki'nin en son albümlerini aldim.. Iki tane de korku filmi cdsi aldim.. Gezdik dolastik, Polonezköy'e gittik, çay bahçesinde çaylarimizi içip gazetelerimizi okuduk, bu arada Dilara da bol bol ip atladi (bu arada acayip ip atlamaya sarmis durumda bizimki ).. Közde çevrilmis tavuk yedik.. Biraz önce eve girdik ve dogru banyoya.. Dilara hanim yikandi ve yatti uyuyor simdi.. Esim tv'nin karsisinda gazetelerine devam ediyor ben de pcnin basina geçtim..

Velhasil bizim haftasonumuz güzel geçti sayilir..

Bu arada Ceren'in hala iyilesememis olmasi üzdü beni.. Insaallah en kisa zamanda iyilesir de rahatlarsiniz Nurcanciim..

haklisin Filizcim cok ayip keske sende tepkini gosterseydin siz kopeginizi sevdirmeye bilirsiniz ama kimsede benim oglumu azarliyamaz deseydin .neyse umarim bir daha yasamazsiniz.

sevgiler

almanyada da havalar bayagi sicakti. cumartesi en iyi arkadasimla deli gibi alisverise, yemege, ordanda jennifer lopez in yeni filmine gittik. (Monster in Law).Film cok eglenceliydi. jane fonda bir harikaydi rolüyle, ama benim gibi jennifer lopez hayrani olanlar onun bu filmde tipini görünce hayal kirikligina ugrayabilirler. güzelligine yine güzeldide, saclari bir acayipti cok silikti.

bugünde kisliklari kaldirdim. bavullari actikca unuttugum kiyafetlerimi görünce durmadan ciglik attim. hepsini unutmusum. simdi onlari bir güzel havalandirip yaza hazirlik yapicam. Ögleden sonrada esim ben ve batus piknik yapmaya gittik.

günesli havalari cok seviyorum. nolur bu yaz burdada uzun süre devam etsin ama galiba pazartesinden sonra sicakliklar düsücekmis. neyse ondan sonrada istanbul a gidicem arayi orda kapatirim artik.

Günesli saglikli günler...

Re: Filizci'gim

Canim keske beraber olsaydik,vallahi o mekanda bira icmeyi ozledim.

Gelelim, kendini bilmez rus hatununa,onlar kopeklerine cocuklarina dokundurtmazlar,altinmis gibisine,bence soyle bir horozlansaydin,burada da cok var o tiplerden, kendilerini ustun irk olarak gorurlerde genelde kendileri,
    Guzellermis ya ruhsuzlar.onlar gulmezler bile yuzleri kirisir diye,Ve onlarin popolarini bizim parali yasli erkeklerimiz kaldiriyor.
    Kurban olsun o ogana...

Cerende iyi Filizcigim, ama ilaclarina devam etmek zorundayiz, diyette ayni, ama masallah, eski yaramazliklara basladik

Opuyorum seni ve oganimi

Re: Turkan'cigim

Turkancigim sagol canim cerenim iyi artik teyzesi, ama ilaclara devam etmek zorundayiz
    2 gun sonra diyet ve ilaclar bitiyor,ama yaramazliklar ful devam

Re: Turkan'cigim

subbota yazdı:

Turkancigim sagol canim cerenim iyi artik teyzesi, ama ilaclara devam etmek zorundayiz
    2 gun sonra diyet ve ilaclar bitiyor,ama yaramazliklar ful devam
    Canim yaa, onlarin yaramazliklari hiç bitmesin valla, yeter ki iyi olsunlar ben yaramazliklarina raziyim.. Hasta olup da bir kösede melül mahzun yatmasinlar yeter ki.. Çok sevindim Ceren'in durumuna 2 gün ne ki çabucak geçer insaallah.. Öpüyorum minigimi..

Sıcak yaz günü mü?

Sıcak yaz günü mü? Nerde! Biz birkaç gündür donduk. Bugüun hava 9 dereceydı ve kapalıydı. Dün de soğuktu, ancak güneşliydi. Alev dışarıya çıkmadan duramadı. Dün Macera Parkı denilen büyük parka götürdük, oynadı da oynadı. Bugüun de havanın kaplılığına aldırmadan, sitemizin içindeki çocuk parkında oynadı sabahtan. Öğleden sonra yakında oturan bir dostumuza, Alev'in isim annesine gittik. Kocaman bahçe var. Dostumuzun kızı da köpeğiyle oradaydı. Alev Panda'yla altalta üstüste oynadı. Panda İzlanda çoban köpeği, ufak tefek, cin gibi bir köpek.

Filiz'cim, Ogan'ın yaşadığı olumsuz deneyime üzüldüm. Burada insanlar köpekleriyle ilgilenilince çok mutlu olurlar. İzin isteyerek sevmek koşuluyla bol bol sevdirirler. İzin istemek de, köpeğin huysuz olup olmadığını öğrenmek açısından önemli, böylece hem sahibi, hem de yabancı kişi zor durumda kalmıyor. O yabancı kadın ayıp etmiş. Yavru köpekler saldırgan olmazlar ve çocukları çok severler. Anlaşılan, o hanımın çocuk sahibi olma olasılığı düşük, köpeği çocuk yerine tutuyor. Yazık...