ayşe sabah sabah öldürdün beni gülmekten
Ne o biri kız doğuranlara bi şeymi dedi...
kız biraz büyüsün kaçıracağız söz ben kızın aklını çelmeye başladım ü
ege ile evleneceğim diyor babasına
e işe bulaşmışken bir de sana erkek kaçırırız minem,hani soyları tükenmeden
patatesçi dedi bana şimdiki kadınlar erkek doğuramıyor diye
Ayşe Süpersin,
Ama; ben kadının kalbinin içinde yazılanları kabul etmiyorum,bence kadına sevgi ve ilgi yeterli,örneğin;herhangi bir tartışma sonrasında eşinin sımsıkı bir şekilde sarılması kadını mum gibi eritiyor be güzelim,mal mülk elbet zamanla kendiliğinden oluşuyor, külli yalan yat,kat felan...Ama ben Jeep'i tuttum,olsa fenamı olur dimi...?erkeğin kalbi içindekileride yorumsuz bırakıyorum,,,o ne ya, Levent Kırcanın (Hamit el Sabah) Kameramanı Cevat kellenin çantası gibi....pes!!!
sen şu patatesçinin adresini verde ben ona bir anlatayım x - y kromozomlarını...
Kız Ayşe biz ne doğurduk leyn bizimkiler erkekten sayılmıyor mu
kadın kalbi böyle değil bence. ama yine de çok güzel. erkekler için yazılan herşeye ise tamamen katılıyorum.
bak şimdi sevda eskişehirde eski otogarın arkasında kapalı büyük pazarımız var işte orada 1.kapıdan girince doooooooğru gidiyorsun solda patates satıyor,yanında marulcu var orta boylu orta yaşlı adam.
adam dedi vallahi oğlunu bana ver kat yat ne istersen vereyim diye
şimdi patatesçiye X ve Y kromozununu anlatsan desen ki cinsiyeti sen belirliyorsun be adam ha ne anlayacak erkek sonuçta güzelim , tahtalarda mutlak oluyor bir eksik