HAYIRLI UĞURLU OLSUN EŞİNİZEDE ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN ANALI BABALI BÜYÜTÜN
HAYIRLI UĞURLU OLSUN EŞİNİZEDE ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN ANALI BABALI BÜYÜTÜN
hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Eşiniz ve kızınız sağlıkla kurtlusun inşallah.
MURAT BEY, HAYIRLISI ILE GUZEL HABERLERINIZI BEKLIYORUZ. SAGLIKLI VE KOLAY BIR DOGUM OLUR INSALLAH.
DARISI BASIMA..
HOSGELDIN MINIK BEBEK ARAMIZA, DUNYAMIZA... OMUR BOYU HERSEY DILEDIGIN GIBI OLSUN..
SAGLIKLA KALIN,
SEDA
Şimdiden hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...
Dilerim sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.
Eh haklısınız tabi siz küçük bebek kaprislerini unutmuşsunuzdur.
Kolay gelsin.
murat bey,
benim kızım da 25 eylül doğumlu.inşallah sizin küçük tavşan da çok akıllı,sağlıklı ve mutluluk gertiren bir bebek olur
şimdiden gözünüz aydın diyor,tebrik ediyorum.annemize de şimdiden geçmiş olsun...
sonrasından korkmayın siz artık 4 kişilik kocaman bir kale oldunuz,her türlü güçlüğü beraberce yenersiniz alimallah
gülcan ve papatyası didenur
Merhabalar.
Dokuz aylık ve on günlük sürenin sonunda hanfendi geldi. )
Zaten 7 ay boyunca henfendimi beyfendimi göstermedi bize.
Bugün saat 12:40 itibariyle doğdu. 3.100 gram, boyuda 47 cm. Abisinden zayıf oldu ama bu içeride diyete başlamış heralde Nede olsa kız formunu korumak zorunda. ) Ama doğar doğmaz açım diye ağlamaya başladı. Neyse annesi biraz kendine gelince hemen meme tuttu bırakmadı. Emiyor, yoruluyor ama bırakmadan dinlenip devam ediyor.
Maşallah kendiside anneside iyi. Annesinin sizlere çok selamları var. Her ne kadar tanımasamda hepsine temennileri için teşekkür ederim dedi.
Şimdi bende onları hastanede bırakıp eve giderken işyerine uğradım. Size haber verip mutluluğumu paylaşmak istedim.
Allah şuan hamile olanlara biran önce kurtulmak nasip etsin. Biz ilk safayı bitirdik. Artık diğer safalar bizi bekliyor.
Şimdi ben uyumaya gideceğim. Biraz biriktireyim. Çünkü bundan sonra ihtiyacım olacak )
Hepinize saygı ve sevgilerimle.
Mustafa Can (6) ve İpek (0) in babaları Murat Can.
Unutmadan farkettiğiniz gibi annemizin isteği üzerine İPEK ismini koyduk. Gerçi ben nufus cüzdanını çıkarırken bir isim daha ekleyebilirim )) Ama asıl ismi İPEK...