Merhabalar ben sitenizin yeni üyelerindenim.Ben 18 aylık kızım Rana için oyun grubu bulmak istiyorum.Böyle grupların nasıl oluşturulduğu veya girilmesiyle ilgili yardımcı olabilir misiniz?Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar ben sitenizin yeni üyelerindenim.Ben 18 aylık kızım Rana için oyun grubu bulmak istiyorum.Böyle grupların nasıl oluşturulduğu veya girilmesiyle ilgili yardımcı olabilir misiniz?Şimdiden teşekkürler.
eger anadolu yakasindaysan benimde 22 aylik oglum vAR .
bende cok istiyorum oyun grubunu ..
a cok iyi fikirde..nasil kurucaz ?? (
Aramiza hosgeldin,tr de yasamadigim icin bu tur grublarin nasil olustugu hakkinda bilgim yok,umarim diger arkadaslarimyardimci olur sana,sevgiler,fidan
Maalesef avrupadayım. Eski gönderilerin içinde Gizem çocuk evi oyun grubu varmış ama hala devam ediyor mu??
Teşekkürler
Aramıza hoşgeldin Meltem bende İzmir de yaşıyorum.Oyun gurubu fikri gerçekten çok güzel.Dilerim gerçekleştirebilirsiniz..
merhaba bence de cok ıyı dusunulmus.cocuklar butun gun sıkılıyor.birleşip oyun grubu kurabılırız
ben avrupa yakasındayım ama anadolu yakasınada gecıyorum sık sık.
merakla beklıyorum
Bende anadolu yakasındayım 25 aylık ogluş güzel olur....
çok güzel bir fikir inşallah gerçekleşir.
Ben merter tarafında oturuyorum.siz nerde ama asıl önemlisi çocuğunuz ne kadarlık. Çünkü oyun gruplarında yakın olmaları lazım yaşlarının