Az önce genel müdürüm imzasıyla bir yazı tarafıma geldi.. “mesai saatleri içinde kulaklıkla yada başka bir şekilde radyo vb. gibi cihazları dinlemek kesinlikle yasaktır”
Sadece birkaç kişiden imzalanması istendi…..
Benim sorunum radyo vb. dinlemek değil bilgisayarımda netin olmayışıdır.. Maalesef müdürüm tarafından makinemde önemli bilgilerin olması sebebiyle virüs vb. durumlar karşısında bilgilerin silineceği düşüncesi ile Internet bağlantısı yapılmadı…. Çalışma masamın yakınına ek bir masada ek bir uyduruk bilgisayar kondu.. ve oradan net dünyasına bağlantım sağlandı… Nete bağlanmak sorun haline geldi… Yan masada bir iki şeye bakıp kalkmak zorunda kalıyorum… Ayrı bir şey araştırma, okuma zamanım yok. Sorumluluklarını, görevlerini 8 senedir aksatmayan biri olarak çok ama çok üzgünüm… İki üniversite bitirmiş ülkemizin önemli işlerine imza atmış müdürüme yazacak bir şey bulamıyorum..
“Dünya haberleri, finans haberleri vb. haberler hakkında anında bilgi alabildiğim tek cihazı da dinlemeyeceğimi üzülerek ” bildirdiğim notu da ekleyerek imzaladım. Personelin motivasyonu böyle yok edilir… Bulunduğum kapalı ofis içinde evraklar arasında kendimi tost gibi sıkıştırılmış hissediyorum…. Duygularımı yan masada acelece yazmak zorunda olduğum için anlatabildim mi bilmiyorum…