Hayatim da biri var.Bazen serseri ruhlu,bazen tam bir beyfendi gibi davranan,ozgurlugune duskun,sevip sevilen biri
Serseri diyorum bazen "ne diyorsun leynn" diye konusup yolun ortasinda omuz atar.
Ozgur diyorum bazen sokak ortasin da insanlarin ne dusunecegine aldirmadan sarki soyleyip dans eder (suana kadar 2 kez bunu yapti )
Sanata merakli diyorum tiyatroda oynuyor ilerde amator olarak tiyatroya el atmak istiyor.Bos vaktinde sinemaya gitmeyi seven biri.
Bulundugu ortamlarda dikkat ceken yakisikli hos sohbet biri.Bazen yasindan daha olgun konusmalar yapan karakterde.
Boyle birine hayatimda daha cok yer ayirmak istedim.Nette olmadigim donemlerde daha cok birlikte zaman gecirdik.Bir cok nedenden istedigimiz gibi bu aski yasayamamisiz gecen zamani telafi etmek icin elimizden geleni (en azindan ben) yapmaya calisiyoruz.
Dun onunla harika bir ogleden sonra gecirdik.Once yemek yedik sonra sahaflari dolastik.Biraz yuruduk kimi zaman el ele kimi zaman bir birimize satasarak.
Hepinizin hayatinda boyle bir aski yasadiginiz biri vardir ama ben derim ki biraz daha bekleyin zaman gecipte buyuduklerinde bu aski yasamak cok daha keyifli.Kimi zaman arkadas,kimi zaman sirdas kimi zaman sigindiginiz bir liman olacak o asklar.
Biz boyleyiz simdilerde kiskananlar var ama kimin umurunda Askimin adi Emin
Not:turkce karakter kullanamiyorum kusura bakmayin.